De basis over haaien vissen en tournooien

Haai seizoen is begonnen. Het is augustus – prime time voor haaien hier op Long Island. Hengelaars Have Been trappelen bij de bit om er even uit. De meeste vissers weten dat haai blauwe haaien zijn de Primair lul in juni met Makos aussi maken van hun uiterlijk. Hoewel niet zo Bekwaam in het vangen van haaien en andere soorten, het geeft me een grote kick om Effectieve om gaan. Er is gewoon iets over de vis Dat vind ik fascinerend. Ik ben veilig de film Jaws iets mee te maken gehad.

Het is echt niet zo moeilijk om te vissen op haaien. Natuurlijk moet je veel zwaarder pakken dan je zou gebruiken voor het vangen bluefish of gestreepte bas. Veel haaien vissers gebruiken Penn International Reels met zware haai of tonijn staven. Je hoort over Penn Penn 50’s of 80’s, worden uw doel meer vissers nu overschakelen op lichtere pakken. Penn 30 en zelfs Penn GTI serie reels zijn meer die Veelgebruikte. Ik heb haaien waren geland Penn 114 H, en laat me je vertellen, het is een gevecht. De lijn-test varieert doel shoulds ergens betweens £ 30 tot 50 pond test. Ik wil £ 50 te gebruiken voor het geval dat een grote mako klappen.
Algemeen vissers niet graag springende blauwe haaien Omdat ze niet springen als mako haaien. Blauwe haaien kan behoorlijk groot, hoewel – zo groot als 12 meter! Als u nog niet gevangen een grote haai, het is een hele ervaring.
Sommigen zeggen blauwe haaien geven je zelfs een goed gevecht. Ook hier, als u nog nooit een gevangen u zult genieten van de ervaring. Het is iets wat de moeite waard ten minste een keer in je leven.
Review: De belangrijkste technische Wanneer haaien vissen wordt gebruikt om een ​​goede kameraad slick set – net als bij bot vissen – alleen met veel meer maatje. Er zijn verschillende soorten chum gebruikt voor het vangen van haaien. Ik zal twee hier te vermelden. De eerste is bunker maatje. Bunker chum wordt vermalen bunker Al die vervolgens wordt ingevroren in grote blikken. Bunker chum is erg vettig en Produceert een slick op de top van het water. Eigenlijk zie je de gladde platter dan het omringende water.

Het tweede type van makreel chum chum is. Het wordt vermalen makreel Al die hetzelfde effect produceert. U kunt een mooie kameraad zak te krijgen, kunt u aussi gewoon gaatjes doel in het blikje zichzelf aan het vriendje te lekken uit te komen. Je shoulds bewust dat zal soms de haaien aanval van de chum zakken en blikken, Zelf! Ik wil graag een plastic melk krat te gebruiken met het vriendje recht erin. Sommigen zeggen dat dit is over-doen, maar ik hou niet lang te wachten op een hit, en het lijkt erop dat haaien blijken dat veel eerder toen ik begin chumming deze manier.
Het is geweldig om de grote haaien zwemmen recht tot het chum glad en recht door uw boot te zien. U krijgt een griezelig gevoel de eerste paar keer dat het gebeurt. Ik zou kunnen toevoegen dat het is zeer gunstig voor gepolariseerde zonnebril te dragen Als u daar op het water. Ze beschermen je ogen tegen de ultraviolette stralen en kunt u de schittering te snijden en te zien in het water. Mijn keuze zou zijn als Ocean Wave gepolariseerde zonnebril.

Ik heb beens verteld door een aantal verschillende haaien vissers om altijd gebruik maken van verschillende aas. De beste aas ik heb gevonden zijn hele bluefish (BIJ VOORKEUR levend), Bluefish filets, makreel, makreel filets en tonijnnetten. Gebruik verschillende aas op verschillende rigs. Je shoulds aussi Heb een zware leider, ongeveer 10-15 meter in lengte. £ 100. monofilament, een draad leider, een pre-rigged leider al het werk. De gebruikelijke haaknld is 6/0 tot 10/0. Een ander belangrijk punt is de float. Je moet het aas zweven op verschillende dieptes. Gemeenschappelijke drijvers te gebruiken zijn stukjes piepschuim of ballonnen. Ik geef de voorkeur ballonnen omdat ze makkelijker te zetten op de lijn, en lijken beter te blijven. Hebben Sommige vissers favoriete kleuren, maar ik ben niet zeker van hun effect, denk altho rood, roze en wit beter te laten zien op het water. Vis een lijn ongeveer 50 meter van de boot en de andere op 75 yards. Vergeet niet in de buurt een om te houden als goed, vooral voor degenen die haaien komen tot aan je maatje emmer.
In principe Dat is alles wat er te haaien vissen. Nu alles wat je hoeft te doen is beginnen driften. Het is zeer voordelig om Neem een ​​zuidelijke wind. Dat is de reden, omdat de wind Zul je te drijven naar het strand, which is thuis. Houd het slepen van je reel, en bestel verlaat de klikker op. Het zal u waarschuwen wanneer een haai aas neemt je mee. Sommige vissen willen laten de haai eet het aas voor een tijdje. Zoals ze zeggen: “laat hem lopen met het aas.” Ik geef de voorkeur om te proberen en haak de haai Snel, voor het geval dat het op schema spugen het aas. Vergeet niet om de haak te stellen drie of vier keer tot zuur heb je een goede hook-up te maken.

Toen haakte, Will Mako haaien Meestal springen en heel spannend jaar zou kunnen zijn. Blauwe haaien hebben geen doel springen Ze zullen geven u vrij goed gevecht, afhankelijk van de grootte van de vis. In Long Island wateren, kunt u ook de vangst van de vrij algemeen Voshaaien.

Haaien zijn offshore-Normaal, Hebben doel Been gevangen dicht bij het strand ook. Vissers zullen zeggen dat je moet de canyons vissen op de grotere vissen. Sommige ook graag vis wrakken. Doel Dat is de bottom line Waar er aas, Will haaien volgen. Ik doe de meeste van mijn haaien vissen ongeveer 15-20 mijl ten zuidoosten van Shinnecock Inlet. De waterdiepte is 180 voet en 130 tussenpersonen. De meeste van de tijd dat ik te vangen blauwe haaien, which leuk om te vangen, hoewel niet eetbaar kan zijn. Aan de andere kant, Makos zijn heerlijk. Als je nooit Mako op het menu van het restaurant geprobeerd, je shoulds doet ten minste eenmaal. U kent het oude gezegde: “Probeer het, u zult van het”.
Ik zou sterk aanbevelen aussi Dat U voert een haai toernooi. Je hoeft echt niet te worden ervaren om te gaan. De kosten zijn niet zo duur, en wat meer is belangrijk is dat je de hand van een wedstrijd. Maak zure Je hebt een zeewaardige boot (sommige toernooien Heb minimale lengtes op de boten, which is een goede veiligheidsmaatregel). Een groot toernooi te gaan is de Mako Mania Shark vissen Tournament gesponsord door de Shinnecock Hengelaars Vereniging.

Dit jaar werd het gehouden op 09-10 juli met de wegen-in wordt gehouden in Oakland’s Dock en Marina, op Dune Road in Hampton Bays. Er was $ 10.000 in cash en prijzen weggegeven. De winnende Mako gewogen £ 376, en werd gevangen op de “Bimini Bum”, aangevoerd door Anthony Vaccaro van het Hampton Harbor Marina. Voor informatie over het komende jaar toernooien, bel Molnar ¹ s Landing at 728-1860. We filmden de weging voor een segment op onze tv-show, AVONTUREN IN VISSEN MET CAPT. RAY KELLY. Ik zou sterk aanbevelen invoeren komende jaren toernooi. Je zult een goede tijd te hebben en je kan zelfs winnen!

Bekijk ook mijn leuke blog over vissen: http://bokkevissen.blog.com/

(804)

The following two tabs change content below.
gepassioneerd hengelsporter en aquarium bezitter. in mijn vrije tijd vind u mij op vissen forums zoals o.a. http://vissenwereld.nl

Laatste berichten van bokkevissen (toon alles)