Britse verdwaalde backpacker overleefden door contactlenzen vloeistof

overleefd door lenzenvloeistofSamuel Woodhead verdween nadat hij was gaan hardlopen in Queensland Australie

Een Britse backpacker die vermist was in de Australische outback voor drie dagen overleefde het door het drinken van lenzenvloeistof, heeft zijn moeder gezegd.

Samuel Woodhead, 18, verdween op Dinsdag nadat hij op weg was vanuit Queensland. Hij zou een beetje verbrand zijn, maar was wel goed gehydrateerd door dat hij lenzenvloeistof dronk.

De toevallige ontdekking van een doosje lenzen in zijn rugzak, die er  was er ingestopt door de vader van Woodhead’s, Peter, hielp hem blijkbaar overleven in de 40C hitte.

Zijn moeder, Claire, 54, vertelde:. “Zijn vader had een pakje van contactlenzen in zijn rugzak gestopt, in een buiten zak en hij was vergeten om ze er weer uit te halen. Hij overleefde het door de vloeistof  van die contactlenzen die er ook bij zaten… je weet die pakjes van contactlenzen? Hij heeft het letterlijk voor drie nachten overleefd  door die verpakkingen van contactlenzen en vloeistof. ”

kennisen van de tiener, een lange afstandsloper, hij dankte zijn leven aan werknemers die gestart waren met een helikopter zoektocht in de regio, nadat hij als vermist werd opgegeven vanaf Upshot Station, nabij de stad Longreach.

Mevrouw Woodhead, die buiten  Australië reisde, zei: “Ik heb  met Sam aan de telefoon gesproken en ik vlieg morgenochtend  naarLongreach Ik ben inderdaad heel erg opgelucht, Ik heb zojuist de slechtste drie dagen van mijn leven gehad.. , en toen ik het bericht van de piloot in het vliegtuig kreeg,dat hij was gevonden, hield ik niet op met huilen.”

Haar zoon, een voormalige Brighton College student van Richmond upon Thames, zuid-westen van Londen, werd opgenomen voor een medische beoordeling op vrijdag voor dat hij zou worden overgebracht naar een ziekenhuis in Longreach.

Zijn zus Rebecca kondigde zijn herstel op Facebook aan. Ze schreef: “We hebben te horen gekregen dat ze sam gevonden hebben. Wij hebben geen informatie over zijn toestand of waar hij werd gevonden, dus houd je vingers gekruist!”.

Ze zei later dat zijn verwondingen niet slechter dan “kleine zonnesteek, uitdroging en gesprongen lippen waren”.

Peter Woodhead brak in tranen uit toen  het wachten op nieuws van zijn zoon hij beschreef. “Het woord ‘nachtmerrie’ is deze dagen  veel gebruikt,” vertelde hij ITV  “Dit is een echte nachtmerrie.”

Hij voegde eraan toe: “We hebben erg veel  steun van vrienden en familie gehad en bedankten iedereen”

(406)

The following two tabs change content below.

aaron