Ooglidcorrectie

Onze oogleden zijn erg gevoelig voor de zwaartekracht en oogleden met teveel aan los weefsel laten je er vaak vermoeider en ouder uitzien. Ze kunnen zelfs  uw zicht beperken. Een plastisch chirurg kan de overtollige huid en het vetweefsel van het bovenste of onderste ooglid verwijderen. Een ooglidcorrectie is een relatief eenvoudige procedure om er een stuk jonger uit te kunnen zien.

Ooglidcorrectie het eerste consult
Bij uw eerste consult zal de arts controleren of de medische problemen inderdaad worden veroorzaakt door je oogleden. Soms is de oorzaak niet het bovenste ooglid, maar zijn slappe wenkbrauwen het probleem. Het oplossen van een probleem wordt altijd gedaan door te kijken naar de oorzaak. Dus als het gaat om het zakken van de wenkbrauwen, dan kunt u overwegen een wenkbrauw lift. Ook uw medische gegevens zullen worden besproken tijdens dit eerste consult. Als u een afwijkingen van de ogen, de schildklier, de sluitspier van de ogen of de traanproductie heeft kan een ooglidcorrectie meestal niet mogelijk zijn.

Oorzaken hangende oogleden en wallen onder de ogen
De belangrijkste oorzaak van hangende oogleden en wallen onder de ogen is het natuurlijke verouderingsproces. Iedereen zal geconfronteerd worden met dit probleem vroeg of laat. Sigaretten, alcohol en blootstelling aan de zon kan  dit proces echter versnellen.
De elasticiteit van het bindweefsel van vezels neemt af naarmate je ouder wordt. Bijgevolg is uw huid verliest zijn strakheid en flexibiliteit en de bovenste oogleden beginnen te hangen. Het bindweefsel dat het vetweefsel blijft op zijn plaats zwakker wordt, waardoor het vet uitsteken en die in de bekende zakken. De oplossing voor dit probleem is blepharoplastie. Een ooglidcorrectie is een zeer standaard procedure die je looks kan verjongen op een relatief eenvoudige manier.

(451)

The following two tabs change content below.

bartw1

Laatste berichten van bartw1 (toon alles)