Stoppen met roken d.m.v. elektrische sigaret

E-sigaret

Jaarlijks beginnen tienduizenden Nederlanders met het goede voornemen om te stoppen met roken. Helaas houden veel van hen dit maar korte tijd vol en gaan zij toch weer door met roken. Veel genoemde oorzaken daarvoor zijn stress en gewoonte. De dagelijkse hectiek kan er voor zorgen dat je terugvalt op een sigaret maar ook het voor sommige reeds gewoon geworden roken kan de reden op zich zijn. Er zijn diverse producten op de markt welke beweren het stoppen makkelijker te maken. Hierbij kan je denken aan pleisters, kauwgom en mondspray’s. Helaas zijn deze producten voor vele niet afdoende.

Stoppen met roken met behulp van de elektrische sigaret

Stoppen met roken wordt met behulp van e-sigaret wel een stuk eenvoudiger. Voor veel rokers is de gewoonte vaak een lastig punt. Met de elektrische sigaret kun je toch ”gewoon” een sigaret roken wanneer je daar behoefte aan hebt. Doordat de elektrische sigaret geen materie verbrandt komen er geen schadelijke stoffen vrij, wordt er geen vieze geur verspreid en heb je nooit meer last van bijvoorbeeld brandgaten of gele vingers. Daarbij kun je de asbak voorgoed vaarwel zeggen. Voor de intensieve roker is een hoge dosis nicotine beschikbaar. Deze kan naar verloop van tijd rustig afgebouwd worden. Alle smaken E liquids welke je in de elektrische sigaret doet voor de smaak zijn in diverse nicotine niveau’s beschikbaar, variërend van 0mg tot 24mg. Op deze wijze kan het nicotine niveau dus eenvoudig afgebouwd worden.

Roken wanneer je wilt en toch 99% gezonder

Met de elektrische sigaret kun je roken waar en wanneer je zelf wilt. Doordat er geen schadelijke stoffen vrijkomen en geurloos is heeft niemand anders last van het roken. Het product is tevens gekeurd en gezond bevonden, in tegenstelling tot vele andere elektrische sigaretten. Ook de E liquids welke in de elektrische sigaret gaan voor de unieke smaak zijn getest en alle ingrediënten staan netjes gelabeld. U weet dus exact welke stoffen gebruikt worden.

Ook voor rokers van wiet en hash

Mede dankzij het unieke gedoogbeleid in Nederland omtrent de verkoop en het nuttigen van wiet en hash zijn er honderdduizenden gebruikers hiervan. Helaas is ook het roken van wiet en hash erg slecht voor de gezondheid. Ook hiervoor is de e-sigaret een uitkomst. Door middel van het speciaal ontworpen tussenstuk kunt u voortaan hash en wiet verdampen. Hierdoor krijgt u vele malen minder schadelijke stoffen binnen. Over de gevolgen van (langdurige) inname van THC, de werkzame stof in hash en wiet, zijn geen eenduidige cijfers. Maar het stoppen met roken op zich is al een grote verbetering voor de gezondheid.

Wacht niet langer en verbeter je gezondheid met de elektrische sigaret.

(627)

The following two tabs change content below.