Traplift nodig? Nu is het moment!

Inrichting

Valt traplopen u tegenwoordig zwaar vanwege uw gezondheid of overweegt u zelfs te verhuizen naar een gelijkvloerse woning? Dat is niet de ideale situatie en tegenwoordig ook niet meer noodzakelijk. Trapliften geven u tegenwoordig de mogelijkheid om zonder enige inspanning weer toegang te krijgen tot een of zelfs meerdere verdiepingen in uw huis. Zo hoeft u niet te verhuizen en biedt het een goede oplossing, dit bespaart een hoop stress van verhuizen naar een andere locatie.

Dankzij moderne technologie kunt u tegenwoordig volgens de allerlaatste veiligheidseisen veilig en moeiteloos bewegen in uw eigen huis tegen minimale kosten en verbouwing. Slim design zorgt er voor dat de traplift minimale ruimte inneemt, waardoor uw trap zowel tijdens het gebruik als bij inactiviteit nog voldoende ruimte geeft voor overige trap-gebruikers. Zo is het voor andere niet storend om een traplift in huis te hebben.

Enkele veiligheidseigenschappen zijn bijvoorbeeld het automatisch meedraaien van de stoel met als resultaat het veilig in- en uit- kunnen stappen, noodstop, een snelheidsbeperking en opstelling aan de binnenzijde van de trap, wat bij het traplopen er voor zorgt dat het brede gedeelte van de treden begaanbaar blijven. Omdat trapliften geluidsarm zijn, veroorzaken deze ook geen overlast bij uzelf of bij uw buren. Bedrijven die trapliften installeren gaan erg nauwkeurig te werk, er wordt zorgvuldig getest om er zeker van te zijn dat er geen complicaties voordoen bij het gebruik van de list.

Ook trapliften die een flinke bocht om moeten is geen probleem. Er zijn ook verticale huisliften die een rolstoel naar een andere verdieping kunnen brengen. Als het dus niet mogelijk is om van de rolstoel op de traplift te komen dan is dit de ideale uitkomst. Gewoon in de rolstoel naar boven of beneden zonder enige moeite te doen.

Mocht u tijdelijk een traplift nodig hebben, is het ook mogelijk om deze voor een periode te huren. De plaatsing in een openbaar trappenhuis behoort ook tot de mogelijkheden, echter is hier de toestemming van de brandweer voor nodig en van alle bewoners, aangezien deze ook gebruik maken van de trap. Houdt er rekening mee dat dit vrij lang kan duren, is het van noodzaak om een traplift te hebben wacht er dan niet te lang mee.

Trapliften zijn niet heel goedkoop maar bieden wel veel gemak als u moeite hebt met de trap of zelf helemaal niet meer de trap op kan lopen. Het is wel mogelijk subsidie te krijgen.

(574)

The following two tabs change content below.

pauluzz

Laatste berichten van pauluzz (toon alles)