Puistjes Bestrijden? Ontdek De Manier Om Dit Te Doen!

Jeugdpuistjes komen nu eenmaal vaak voor bij jongeren die de puberteit ingaan. Bij de ene persoon gaat het om één enkel puistje, bij de ander gaat het om een hele verzameling puisten op armen, rug, borst en gezicht . Vooral op het gezicht is dit natuurlijk lastig, omdat je gezicht nu eenmaal het eerste is wat mensen waarnemen als ze je ontmoeten.  Puistjes zijn ongevaarlijk, maar ze kunnen natuurlijk knap vervelend zijn en op uw gemoed werken.  Misschien heb je het gevoel dat mensen je aanstaren of krijg je af en toe een nare opmerking. Het is allemaal van voorbijgaande aard natuurlijk, maar laten we er toch maar zo spoedig  mogelijk komaf mee maken en de puistjes bestrijden!

Puistjes worden gevormd door het feit dat onze talgkliertjes onder de huid teveel talg aanmaken, de talgkliertjes gaan ontsteken en op die manier krijg je dus een kleinere of grotere puist.  Talg is noodzakelijk voor onze huid omdat het een beschermende film legt op onze huid. Een bescherming tegen onreinheden, vuil, teveel zonlicht enzovoort. Te weinig talg is niet goed, maar teveel talg is dus eveneens niet goed omdat je dus die vervelende puistjes gaat krijgen!  Zaak is dus om onze huid net voldoende talg te laten produceren, om dit als het ware op het juiste peil te brengen,  zodoende gaan we op een  doeltreffende wijze puistjes bestrijden.

Een goeie reiniging vormt hier de basis van het verhaal en dit betekent…géén gebruik maken van zuiver water, want water breekt de beschermende film op uw huid af. Op die manier zullen uw talgkliertjes nog  meer talg produceren met als resultaat…jawel…nog meer puistjes! Door het reinigen van de huid met zuiver water kun je dus nooit doeltreffend puistjes bestrijden.

Dan moet onze huid  het nodige vocht, vitamientjes, mineralen en vetzuren aangeboden krijgen. Uw huid zal zich herstellen in de eerstkomende weken met het aanwenden van deze zuivere natuurlijke  ingrediënten.  Krijg opnieuw uw mooie en zuivere, natuurlijke look!

Puistjes bestrijden?? Ontdek nu de manier om dit te gaan doen! Klik hier voor meer info!

(434)

The following two tabs change content below.

lieven

Laatste berichten van lieven (toon alles)