Sneller een baard groeien

Sneller een baard groeien

Het is een ware trend geworden onder de mannen om een baard te hebben, van enkele dagen oud tot enkele weken. De baard is trendy, stoer en mannelijk. Steeds meer vrouwen lijken er voor te vallen waardoor steeds meer niet-baard bezitters toch beginnen te twijfelen. Helaas is niet elke persoon weggelegd voor het groeien van een goed bedekte baard. Er zijn dan ook verschillende factoren die bepalend zijn voor de groei ervan. Denk hierbij aan de afkomst van je ouders, hoe verder Zuidelijker je gaat kijken, hoe meer de mensen aanleg hebben voor het groeien van een goede baard. Ook ligt het aan de hormonen die door jouw lijf gieren, testosteron (het mannelijke hormoon) is hier van cruciaal belang. Buiten deze factoren waar jijzelf weinig invloed op hebt, zijn er ook meerdere dingen die jij kunt doen om de baardgroei te stimuleren.

Zo kan een betere en vollere baard groeien als je genoeg eiwitten, vitaminen en mineralen dagelijks consumeert. Verder is het van belang dat je genoeg slaap neemt en stress uit de weg gaat. Houd je gezicht schoon en gehydrateerd, gebruik hier bijvoorbeeld een moisturizer met eucalyptus (hierdoor kan je ook sneller bruin worden in het gezicht). Ten slotte is het verstandig om te sporten, vooral krachttraining zorgt voor de aanmaak van testosteron wat de baardgroei ten goede komt.

Ook kan je de baardgroei versnellen door het slikken van diverse soorten supplementen. Vitaminesupplementen voor de gewenste vitaminen, testosteronsupplementen voor een stijging van de testosteronspiegel en in extreme gevallen kan je zelfs gebruik gaan maken van een minoxidilkuur. Als je echt, echt ten einde raad bent en smacht naar het hebben van een baard, kan je de extreme stap zetten om een baardtransplantatie te ondergaan. Dit komt de laatste tijd steeds vaker voor en je staat garant om snel de trotse eigenaar te zijn van een mannelijke baard. 

(558)

The following two tabs change content below.

mooio

Laatste berichten van mooio (toon alles)