Gratis Adverteren

 

Handelsketen

In februari 2014 al weer twee jaar te vinden op het internet onze “handelsketen”. Vele mensen maakten hier dankbaar gebruik van om partij handel of tweedehands hier gratis aan te bieden. Toch is de website voor velen nog vrij onbekend  en hier willen wij dus verandering in aan gaan brengen. Zoals u al begreep is adverteren op de site gratis en kunt u gebruik maken van de spotlight waar al de advertenties in mee draaien op de home page .Handelsketen is goed vindbaar in de zoekmachine en beloond met page ranking van 3….dit houd in wanneer u uw handel of partijhandel via onze website aanbied deze sneller op het internet te vinden zijn en de verkoop snel kan worden afgerond .

Voordelen

Voordelen van het adverteren op handelsketen zijn de snelle en vriendelijke  invul velden en natuurlijk de vindbaarheid .De adverteerder is in het bezit van een eigen admin panel waardoor een goed overzicht over de advertenties ontstaan .Makkelijk en snel is het bewerken of verwijderen van een advertentie door de overzichtelijke admin .Oudere advertenties blijven actueel meedraaien in de spotlight van de home page

Hulp

Inmiddels heeft onze website een ander uiterlijk en is het script up to date , er is een techneut ingeschakeld om fouten in het script weg te halen om zo weer met een hele frisse opbouw te  starten . Inmiddels bijna 500 adverteerders rijker en geliefd bij de linkpartners dit is iets om trots op te zijn .Kort geleden  is er een pagina aangemaakt om hulp te bieden voor nieuwe leden die iets minder bekend zijn met adverteren , dit maakt het net even iets makkelijker voor onze leden .

 

Gratis

kortom als u nog op zoek bent naar een leuke en gratis verkoop website om van uw handel of partij handel af te komen . Maak dan gebruik van onze vraag en aanbod website waar woningen , auto , inboedels , website , klussen en diensten allemaal welkom zijn .

Handelsketen.nl  gratis aanbieden handel partij en tweedehands

 

 

 

(417)

The following two tabs change content below.

handelsketen

Laatste berichten van handelsketen (toon alles)