Olpa Hank Fijnmechanica

Sinds 1984 produceert Olpa Hank fijnmechanische onderdelen. Olpa Hank staat voor hoge kwaliteit metaalbewerkingen en kunststofbewerkingen. Wij garanderen daarom topkwaliteit wat betreft metaal- en kunststofbewerkingen en leveren op tijd. De expertise van Olpa Hank ligt op het gebied van petrochemie, offshore, fijnmechanische industrie en het bewerken van high tech materialen. Voor het bewerken maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen. Wij werken met standaardmaten maar zijn ook zeer ervaren met het leveren van maatwerk. Door de constante innovatie van producten, waarbij alles kleiner en lichter moet, passen wij ons aan de behoeftes van onze klanten aan.

Wij vervaardigen de materialen met ons uitgebreide machinepark. Met onze machines vervaardigen we zowel eenvoudig als complex draai en freeswerk. Met ons machinepark kunnen we zowel draai- en freeswerk uitvoeren, hierdoor kan er aan de klant een compleet productenpakket geboden worden. Ons machinepark beschikt over een geconditioneerde meetkamer. In de meetkamer zullen de begin- en eindcontroles plaatsvinden.

Olpa Hank is sinds 1998 ISO 9001 gecertificeerd. Deze certificering gaat in op het managementsysteem voor kwaliteit. Dit betekent dat ons kwaliteitsbeleid schriftelijk beschikbaar is en dat al onze medewerkers bekend zijn met het kwaliteitsbeleid. Ons kwaliteitsbeleid houdt in dat er nauwkeurige ingangs- en uitgangscontroles worden uitgevoerd. Hierbij worden ook producten met bijbehorende 3.1 of 3.2 certificaten gecontroleerd.
In 2012 hebben wij een omstempelbevoegheid van Germanischer Lloyd ontvangen en sinds januari 2013 beschikken wij over een PMI analyzer. De chemische samenstelling van materialen kan hiermee worden gecontroleerd. De PMI analyzer is het ideale apparaat om te controleren of de materialen voldoen aan het certificaat, vermeld op het materiaal.

Bij Olpa Hank werken we met zeer veel verschillende materialen. Denk hierbij aan staal, RVS, Hastelloy, titaan, plexiglas, PVC of nylon. Al deze materialen kunnen we op diverse manieren bewerken. Met ons machinepark zijn we in staat om te verspanen, forceren, stampen en lasersnijden.

Wanneer de materialen zijn bewerkt en gecontroleerd worden ze verstuurd. Hierbij maken wij gebruik van eigen transport of TNT. Door deze manier van transporteren kunt u elk moment opvragen wat de status van de verzending is.

(534)

The following two tabs change content below.

Ruben3

Laatste berichten van Ruben3 (toon alles)