Bezoekers trekken naar je website

Je hebt een mooie website gemaakt en wilt nu natuurlijk bezoekers, klanten. Aandacht voor het werk dat je hebt verricht, en dat verdien je ook. Maar, hoe lang je ook wacht: er komen maar geen bezoekers! Waar ligt dat aan? Het is heel simpel: je wordt niet gevonden in Google. Je kunt bezoekers naar je website trekken via Google, links op andere websites of via offline promotie. Een artikel plaatsen is een veelgebruikte methode om links te krijgen en Google te laten merken dat je website waarde heeft.

Maar wacht… Zie je het verband? Om bezoekers te trekken via Google moet je eerst hoger komen. Daarbij komen veel factoren kijken en een daarvan is de waarde die Google aan je website geeft. Die waarde kun je omhoog krijgen door linkjes te krijgen vanaf andere websites, en hey: linkjes krijgen naar je website is ook een manier om bezoekers te krijgen! Twee vliegen in een klap.

Linkjes krijgen naar je website kan op een aantal manieren. Je kunt je link achterlaten op andere websites door een reactie achter te laten op een artikel. Pas wel op met deze methode: zorg dat het geen spam lijkt. De meeste websites controleren de reacties eerst voordat ze worden toegelaten.  Je kunt ook een artikel directory en plaatsen op een artikelsite.

Je kunt ook een website mailen met de vraag of ze een linkje naar je website willen plaatsen. Ze willen hiervoor vaak wel een link terug. Je kunt ook startpagina’s proberen. Deze hebben vaak een goede waarde in Google opgebouwd en een linkje naar je website kan jou dus erg helpen! Wees beleefd en stel een mooie e-mail op en als de eigenaar van de startpagina vraagt om een retourlink: doe daar dan niet moeilijk over. Elke link naar je website telt!

(685)

The following two tabs change content below.

Jelle

Laatste berichten van Jelle (toon alles)