Gratis online een artikel plaatsen

Artikel marketing is een bekend fenomeen in de wereld van SEO, oftewel zoekmachine optimalisatie. Sinds Google tot het internet is toegetreden is er een geheel nieuwe markt ontstaan. Hoog staan in Google betekent veel bezoekers krijgen, die dingen kopen en dus klant worden. Zeker de moeite waar dus om hoog komen proberen te staan in Google.

Er zijn honderden SEO-experts die op de hoogte zijn van alle technieken om hoog te komen in Google. Eén van die manieren is het publiceren van nieuws of persberichten op artikel marketing sites. Je plaatst dan een zelfgeschreven, uniek artikel van minimaal 200 of 250 woorden op een artikel marketing site. Op die manier heb je al snel twee backlinks te pakken, en links vanuit de content is op dit moment dé manier volgens het algoritme van Google om hoog te komen in de Google SERP’s.

Op Trendup kun je een gratis artikel plaatsen. Er zijn natuurlijk al honderd van die sites waar je een artikel kunt plaatsen, maar van zulke sites heb je nooit genoeg, want meer afwisseling in artikel marketing websites, betekent ook meer mogelijkheden om zoveel mogelijk backlinks te bemachtigen. Dat is gunstig voor elke SEO’er en linkbuilder.

Trendup heeft als voordeel dat de artikels zeer snel geaccepteerd worden en dat de kwaliteit van de geplaatste artikels hoog is. De eisen zijn dat het artikel unieke teksten moet bevatten en minimaal 150 woorden moet zijn. Lees meer over het gratis plaatsen van een artikel op www.trendup.nl

(744)

The following two tabs change content below.

Ben

Laatste berichten van Ben (toon alles)