Hans Kortlevers: Altijd de nieuwste internetdeals

Een goede deal vindt u gegarandeerd op http://www.hanskortlevers.net.  Hans Kortlevers heeft een overzicht van websites waarop aantrekkelijke deals te vinden zijn. Het zijn unieke deals die alleen beschikbaar zijn op desbetreffende websites. Naast het publiceren van websites met handige deals is het ook mogelijk voor een bezoeker om een ervaring in te dienen over een bepaalde site. Dit kan zowel positief als negatief zijn.

Het doel van de website is om uiteindelijk de grootste verzamelplaats te worden voor unieke deals die alleen via internet te benaderen zijn. Deals in de meeste brede zin van het woord. Dit kan dus variëren van bijvoorbeeld een goedkope vliegticket naar Barcelona tot een tijdelijke actie voor een stofzuiger. De deals die op de website te vinden zijn worden van verschillende website gehaald om zo voor de bezoeker een overzicht te maken. Hans Kortlevers selecteert de deals nauwkeurig, het moet wel echt een meerwaarde zijn voor de bezoeker.

Groupon, DayDeal en IBlood zijn namen die al langs zijn gekomen op de website. Dit is echter slechts een greep uit de gehele lijst. Hans Kortlevers streeft ernaar om zijn website dagelijks up-to-date te houden wat betreft nieuwe acties. Sommige acties zijn bovendien maar enkele dagen geldig, dan zou het zonde zijn als je hiervan er al een paar mist.

De website is ontstaan uit behoefte voor één plek voor al deze acties: http://www.hanskortlevers.net. Hans Kortlevers zag mogelijkheden voor het starten van een verzamelsite nadat hij zelf op zoek was naar een overzicht maar deze nergens kon vinden. Met zijn eigen site probeert hij in te spelen op deze behoefte.  Voordat hij de website lanceerde is er onderzoek gedaan of er voldoende vraag naar was en daar kwam uit dat die er zeker was, en  opvallend genoeg, hier nog niemand op in heeft gespeeld.

De website is nu bijna een maand online maar Hans Kortlevers zelf zegt dat het zeker aanslaat en verwacht een sterke groei van bezoekers, zeker als de huidige trend zich voortzet. Dus als u op zoek bent naar een nieuwe deal, u weet waar u het nu en in de toekomst kunt vinden!

(644)

The following two tabs change content below.

Hans Kortlevers

Laatste berichten van Hans Kortlevers (toon alles)