Vindbare WordPress-website met zoekmachine optimalisatie

WordPress is de software die iedereen kan gebruiken voor het realiseren van een website. De software is zo eenvoudig dat de distributie explosief is verlopen. De concurrenten Joomla en Drupal zijn ver achtergebleven. Dit is mede te danken aan de simpliciteit van de interface van het systeem, het is zo eenvoudig dat iedereen het kan gebruiken.

Hoe maak ik mijn website vindbaar via de zoekmachines?

Vindbaarheid is hard werken en zonder iets te doen zul je niet gevonden worden. De hoeveelheid bezoekers heeft te maken met een aantal factoren, waaronder het aantal pagina’s van je website met diverse onderwerpen, de kwaliteit van de pagina’s en de inkomende links richting de pagina’s. Social media verkeer laat ik even buiten beschouwing.

Het is belangrijk dat jij met je bestaande pagina’s al zo hoog mogelijk probeert te scoren in de zoekmachine zonder enige vorm van linkbuilding. Het is daarom belangrijk dat jij jouw pagina’s optimaliseert met behulp van zoekmachine optimalisatie. Zoekmachine optimalisatie is niets anders dan het indelen van jouw teksten met een bepaalde structuur en zoektermen. Je probeert ervoor te zorgen dat de zoekmachine begrijpt wat er op jouw pagina staat zodat deze jouw pagina zo vaak mogelijk laat terugkomen op diverse zoektermen.

Hoe maak ik correct gebruik van zoekmachine optimalisatie?

Het is belangrijk dat je opmaak voldoet aan de standaarden, zo moet iedere pagina over een uniek titel en meta-beschrijving beschikken. Tevens is het belangrijk dat de structuur van je teksten over een bepaalde opbouw beschikken. Iedere tekst begint met een hoofdtitel, de H1, Hierna volgt een intro met daarna de tekst onderverdeeld in alinea’s en titels (H2,’s en H3’s etc). Iedere afbeelding moet beschikken over een “alt-tag”. Tevens is het belangrijk dat je artikelen die een aanvullende waarde voor elkaar zijn, aan elkaar knoopt door middel van internal linking. Je kunt het best internal linken op diverse zoektermen, dan heb je al weer een kleine voorsprong ten opzichte van de concurrentie.

(304)

The following two tabs change content below.

jessica

Laatste berichten van jessica (toon alles)