Nieuw: Facebook Zoeken via Graph Search

Facebook breidt haar zoekfunctie binnenkort uit met het zogenaamde Facebook Graph Search. De website Facebook Zoeken biedt handige informatie bij het zoeken binnen Facebook. Zowel voor Facebook leden als niet-leden. Op de website staat bijvoorbeeld een handige handleiding plus tips bij het Facebook zoeken op naam. Daarnaast geeft de website concrete tips bij het Facebook vrienden zoeken. Facebook kent miljoenen lenen. Dit maakt het steeds lastiger om personen te zoeken op Facebook.  Naast het zoeken op naam biedt Facebook-zoeken.nl ook nuttige informatie om binnen Facebook te zoeken op woonplaats en binnen Facebook te zoeken op email.

Met de komst van Facebook Graph Search gaat het zoeken binnen Facebook absoluut veranderen. Graph search zorgt ervoor dat men veel sneller en specifieker kan zoeken naar foto’s, berichten, evenementen en nog veel meer. Deze nieuwe zoekfunctie is op moment van schrijven nog niet beschikbaar. Facebook leden kunnen zich al wel aanmelden voor de betá versie.

De komst van Facebook Graph Search is tegelijkertijd een gelegenheid om goed na te denken over uw eigen Facebook profiel. Want alles wat u openbaar zet wordt straks makkelijker dan ooit gevonden door andere gebruikers.

(465)

The following two tabs change content below.

facebookzoeken

Laatste berichten van facebookzoeken (toon alles)