Doe het zelf met Hema!

Bij de Hema kun je je creativiteit helemaal de vrije loop laten. Er zijn namelijk allerlei producten die je kunt personaliseren. Met een bezoekje aan http://www.uitmetkorting.nl/hema/korting-hema/ vind je wellicht leuke kortingen voor je eigen ontworpen fotoalbum of zelf ontworpen T-shirt.

Ben je binnenkort jarig en wil je niet trakteren op een standaard taart? Dan is een taart met een bijzondere foto erop misschien wel een goed idee. Ga naar de webshop en klik op ‘gebak met foto’. Ga aan de slag met het ontwerpen van je eigen taart en over een paar dagen smult alle visite van een stukje taart met je eigen foto erop. Leuk voor een verjaardag maar ook voor een bruiloft of een jubileum.

Voor een pasgeborene is het lastig om een leuk cadeau te vinden, tenzij je op de website van Hema kijkt. Naast dat hier talloze kraamcadeaus verkrijgbaar zijn is het ook mogelijk om rompers, slabbetjes of slaapzakken te ontwerpen. Tover een simpele romper om tot een romper met stoere opdruk of zorg dat de kleine jongen of meid in een originele slaapzak slaapt. De producten zijn verkrijgbaar in verschillende dessins en dus is het aan jou om het product zo persoonlijk te maken. Plaats een leuke tekst op het slabbetje zoals ‘hap, slik, weg’ of plaats de naam van de kleine op het slabbetje.

Ben je al tijden op zoek naar een specifiek T-shirt maar kun je het maar niet vinden? Dan ontwerp je het toch zelf? Online bij de Hema is dit helemaal niet zo lastig en bovendien zijn de mogelijkheden eindeloos. Dames, heren en kinderen kunnen allemaal hetzelfde T-shirt aan dankzij de handige ontwerp-service van de Hema.

Apetrots op je zoon of dochter en wil je hem of haar altijd bij je dragen? Dan is een tas met foto van hem of haar natuurlijk hartstikke tof om te hebben. Bij Hema ben je op de goede plek om een schoudertas, rugtas of zelfs fietstassen te ontwerpen met een foto van je lieve kind(eren) er op. Naast bovenstaande opties is er nog heel veel meer mogelijk bij Hema. Zo ontwerp je bijvoorbeeld een lamp met een foto van het gezin of van een bijzondere gelegenheid of laat je een naamplaatje drukken voor bij de voordeur. Is er iets te vieren en wil je daar graag de vlag voor uit hangen? Hang dan een vlag uit met een mooie foto of een andere bijzondere opdruk. Ook als je net een eigen bedrijf bent begonnen is de Hema een goed adres. Laat je briefpapier, visitekaartjes of flyers druk ter promotie en ontwerp ze helemaal zelf.

(753)

The following two tabs change content below.

lindajansen

Laatste berichten van lindajansen (toon alles)