Feestkist

Je kind is bijna jarig en je bent als ouder op zoek naar een leuk kinderfeestje, maar je weet niet hoe je dit jaar weer origineel uit de hoek kunt komen en eigenlijk heb je ook niet zoveel zin om van alles te gaan organiseren.

Je bent al een keer naar het zwembad geweest, je bent naar een pretpark geweest, je hebt al eens iedereen meegenomen naar een indoor speelparadijs. Wat moet je dit keer weer gaan doen? Het liefst zou je gewoon thuis met ze blijven. Maar ja, wordt dat dan niet heel suf? En wat denken al die andere, veel te originele ouders dan over jouw feestje? Misschien is het huren van een feestkist dan wel een uitkomst. Feestkisten worden ook themakisten, verjaardagskisten of verkleedkisten genoemd.

Zulke kisten maken het voor een ouder makkelijk om een geslaagd kinderfeest te organiseren. Ze zijn meestal gemaakt rondom een thema. Denk daarbij aan piraten, prinsessen, dieren, ridders, circus, cowboys, brandweermannen of indianen. In de themakist zit meestal alles waarmee het feestje gehouden kan worden. Zo zit er vaak schmink in en kostuums voor de kinderen, het gaat daarbij meestal om peuters, kleuters of jonge kinderen tot een jaar of tien.

Naast kostuums bevatten zulke feestkisten spelmaterialen en een uitleg hoe die te gebruiken. Ten slotte wordt er gezorgd voor aankleding van het feest: decoratie en slingers in bijpassende stijl.

Feestkisten worden verhuurd door zowel particulieren als bedrijven. Afhankelijk van de aanbieder worden er ook nog bijvoorbeeld borden en bestek of uitdeelcadeaus geleverd. Sommige bezorgen de themakist aan huis, bij andere organisaties moet je de kist ophalen.

Dus ben je een ouder met jonge kinderen en heb je geen zin om je over het komende kinderfeestje druk te maken? Dan kan het huren van een verjaardagskist je heel wat kopzorgen besparen. Want je hoeft alleen nog maar te zorgen voor eten en drinken. En je kunt je concentreren op je stralende kind.

Meer mogelijkheden voor kinderactiviteiten op Juniorevents.nl

(644)

The following two tabs change content below.

Hanzl

Laatste berichten van Hanzl (toon alles)