Kies voor een goede kwaliteitskrant

Het lezen van een kwaliteitskrant bevordert de ontwikkeling van jong en oud. Het is de beste manier om op de hoogte te blijven van de belangrijkste nieuwsgebeurtenissen overal ter wereld en je in de achtergronden van het nieuws te verdiepen. In Nederland is er de keuze uit een beperkt aantal hoogwaardige kwaliteitskranten, waarvan de Volkskrant wel de meest complete is. Waarom biedt een Volkskrant abonnement de beste kwaliteit?

Kwaliteitsjournalistiek

De kracht van de kwaliteitskrant is gelegen in de combinatie van een aantal belangrijke factoren, waarvan de meest voor de hand liggende uiteraard de hoge journalistieke kwaliteit is. Met een Volkskrant abonnement ben je verzekerd van een hoogwaardige dagelijkse selectie van de belangrijkste nieuwsfeiten uit de grote informatiestroom, maar ook van diepgaande en goedgeschreven achtergrondartikelen waarin dieper op het nieuws wordt ingegaan. Journalistiek dus die niet alleen zeer interessant is om te lezen, maar ook onmisbaar voor iedereen die goed op de hoogte wil zijn van wat er op de wereld en binnen Nederland gebeurt en zich daar een genuanceerd beeld en eigen mening over wil kunnen vormen.

Daarnaast word je met een Volkskrant abonnement dagelijks voorzien van een boeiende en uitgekiende informatiemix over media, eten, wonen, kunst, film, theater en de ins en outs van het moderne leven, zodat je altijd helemaal bij bent.

Extra’s in het weekend

In het weekend hebben de meeste mensen de tijd om er lekker voor te gaan zitten en dan is niets zo ontspannend als het lezen van een goede kwaliteitskrant met extra bijlagen en interessante onderwerpen. De Volkskrant besteedt in het weekend naast het nieuws extra aandacht aan onderwerpen zoals sport en economie, het katern Vonk biedt verdieping met achtergronden en opinies en in V Weekeinde kun je van alles lezen over media, wetenschap, boeken en reizen. Het Volkskrant abonnement biedt daarnaast ook elk weekend het V-Magazine én het nieuwe blad Sir Edmund, een wekelijkse inspirerende ontdekkingstocht door de wereld van wetenschap, technologie, cultuur en literatuur.

Papieren en digitale versie

De Volkskrant werd van oudsher op papier uitgegeven en deze versie is nog steeds zeer populair. Daarnaast is er sinds enige jaren naast de papieren versie ook een digitale Volkskrant online, die zelfs zeven dagen per week het laatste nieuws verschaft. In de praktijk blijken de meeste mensen te kiezen voor een combinatie van beide versies, omdat het vaak van de plek en situatie afhangt welke versie op dat moment het meest comfortabel is. Een Volkskrant abonnement voor beide versies tegelijk is dan ook bijzonder aantrekkelijk geprijsd.

Al deze pluspunten maken de Volkskrant tot de meest veelzijdige en interessante kwaliteitskrant van Nederland, die absoluut niet meer is weg te denken uit het moderne informatietijdperk.

(566)

The following two tabs change content below.

Babette van Son

Laatste berichten van Babette van Son (toon alles)