Aqua Sphere Kaiman

Eerste ervaring met de Aqua Sphere Kaiman

Als een vis in het water. Het is een uitdrukking om aan te geven dat iemand volledig op zijn plek is. Echter bij mij kan de uitdrukking ook zeker letterlijk genomen worden. Al jaren doe ik niets liever dan zwemmen, in de zee, zwembaden of meren, ik ben de eerste die erin ligt, en de laatste die eruit komt. Onlangs ben ik begonnen met wedstrijd zwemmen, en dan moet je het natuurlijk goed aanpakken. Naast het zwembroekje heb je uiteraard een zeer goed passend zwembrilletje nodig. Na een uitgebreide en grondige zoektocht kwam uit bij de Aqua Sphere Kaiman. Een van mijn beste aankopen in de afgelopen jaren.

Als gegoten

De Aqua Sphere Kaiman is een aanrader voor iedereen. Het zwembrilletje zit als gegoten. Dit komt namelijk door de pasvorm die zich automatisch aan je hoofd aanpast. Daarnaast is het zwembrilletje zeer soepel, wat de comfort ten goede komt. Je zou bijna vergeten dat je hem draagt. Door de uitstekende pasvorm is de Aqua Sphere Kaiman een lekvrije bril. Stoppen met zwemmen om je zwembrilletje te legen (gebeurde mij redelijk vaak door mijn zwemstijl), is er dus niet meer bij! De lekvrije zwembril zorgt bovendien voor een uitstekend zicht, wat al bijna panoramisch is door de ronde glazen.

Altijd en overal

Zoals ik al eerder zei, ik ben een fervent zwemmer, en geniet volop in alle wateren.  Binnen of buiten, zoet of zout, ik geniet. Ik verwacht dan ook van mijn zwembrilletje zich staande houdt in al deze verschillende wateren. Gelukkig bood de Aqua Sphere Kaiman verschillende opties bij de keuze voor de glazen als getint of spiegelend. Ik ben uiteindelijk voor de gespiegelde variant gegaan bij uitstek het zwembrilletje voor een variëteit aan omstandigheden. Bovendien ziet het er nog onwijs gaaf uit ook. Ik zou dan ook ten zeerste aanraden om de Aqua Sphere Kaiman aan te schaffen. Ik kwam het tegen bij www.zwembrilletjes.eu  voor nog geen dertig euro. Geen geld voor zo’n fantastisch zwembrilletje.

(615)

The following two tabs change content below.

iivvvii

Laatste berichten van iivvvii (toon alles)