Alles-in-1

Je hoort er de laatste tijd voortdurend op de radio over maar ook op tv zie je regelmatig reclamespots van verschillende alles-in-1 aanbieders zoals Ziggo, KPN, Telfort en Tele2 verschijnen. Maar wat is alles-in-1 precies? Het is niets anders dan een pakket bestaande uit drie diensten, namelijk Internet, Telefoon en Televisie. Dit brengt enkele voordelen met zich mee, onder andere sluit je een alles-in-1 abonnement slechts bij één enkele provider af en hoef je dus maandelijks ook maar één rekening te betalen.  Als er een storing is hoef je bijvoorbeeld niet 3 verschillende diensten apart te contacteren en meestal wordt je hiervan al automatisch door de alles-in-1 aanbieder op de hoogte gesteld via hun eigen netwerk. Natuurlijk is het ook voor je administratie veel gemakkelijker dat je maandelijks maar één enkele factuur ontvangt in plaats van meerdere facturen.

Alles in 1 vergelijken

Juist omdat er zoveel aanbieders bestaan die alles-in-1 pakketten aanbieden is het handig om deze pakketten te kunnen vergelijken. Op dit ogenblik zijn er ruim 44 alles-in-1 pakketten die je kunt bekijken en online kunt afsluiten. Hoeveel er van deze pakketten bij jou verkrijgbaar zijn kom je te weten door de zogenaamde postcode check. Je vult gewoon de postcode in, het soort pakket dat je zoekt en je krijgt onmiddellijk een overzicht van de op jouw adres beschikbare pakketten. Naast de pakketten voor Internet, bellen en TV kun je natuurlijk ook andere pakketten kiezen. Je bent niet verplicht een alles-in-1 af te sluiten, wanneer je alleen maar op zoek bent naar een internet aansluiting. Deze optie kun je in de meeste vergelijkers aangeven.

Alles in 1 pakket vergelijken

Nadat je je voorkeuren hebt ingevoerd kun je dus je favoriete alles in 1 pakket vergelijken met die van andere aanbieders. Al gauw zul je vaststellen dat de internet snelheid hierbij sterk varieert. Het aanbod aan televisiezenders is ook niet  bij elke provider het zelfde. Ook hier zijn een aantal  grote verschillen. Dit is dus één van de redenen waarom er goedkope en duurdere pakketten bestaan. Let hier dus goed op wanneer je  alles in één van Ziggo en de pakketten van bijvoorbeeld alles in één van KPN vergelijkt.

Bron: https://www.mobilityforum.nl/

(494)

The following two tabs change content below.

Leosch

Laatste berichten van Leosch (toon alles)