De features van de Samsung Galaxy S5

De Samsung Galaxy S5 is alweer een aantal maanden op de Nederlandse markt verkrijgbaar en verkoopt nog steeds ontzettend goed. De verwachting is dat het toestel zelfs in het jaar 2015 nog als warme broodjes over de toonbank zal gaan. Dit heeft met name te maken met de prijs van het toestel, die volgend jaar natuurlijk een stuk goedkope ligt dan dit jaar. Ten tijde van de release zijn dergelijke high-end smartphones doorgaans erg duur geprijsd, waardoor een grote groep mensen benadeeld wordt in de aankoop van het toestel. Zodra de prijs echter daalt, zullen ook zij overstag gaan. Wat weten we precies van de Samsung Galaxy S5 en wat maakt het toestel zo speciaal?

Wat een smartphone doorgaans speciaal en interessant maakt, zijn zowel de specificaties als het uiterlijk. Het is belangrijk dat het toestel er goed uit ziet, maar het is misschien nog wel belangrijker dat het toestel beschikt over solide specificaties en features. Deze maken het toestel immers uniek.

Kijkend naar de Samsung Galaxy S5, zien we dat het toestel op het gebied van hardware aanzienlijk verbeterd is ten opzichte van bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S4. Daarbovenop is het toestel ook nog eens stof en waterdicht, waardoor je het toestel zelfs onder de douche kunt gebruiken. De camera van het toestel beschikt over 16- megapixels en heeft een speciale techniek aan boord om goede foto’s te kunnen maken in onderbelichte omgevingen. Tel daarbovenop ook nog eens de super snelle Snapdragon 801- processor en het toestel is compleet. Natuurlijk draait het toestel op het nieuwste besturingssysteem Android KitKat 4.4.2, met een herkenbare en gebruiksvriendelijke interface.

Wanneer je de Samsung Galaxy S5 wil kopen in combinatie met een abonnement, dan kun je terecht bij alle bekende Nederlandse telecom providers voor de beste deals. Voor meer informatie over de Samsung Galaxy S5, kun je bijvoorbeeld eens een kijkje nemen op de website S5 Galaxy

(302)

The following two tabs change content below.

RBOnline

Laatste berichten van RBOnline (toon alles)