De iPhone 5S

De iPhone 5S is het nieuwe langverwachte toestel van Apple. De opvolger van de iPhone 5 zal een snellere processor en een betere camera hebben, en daarnaast ook nog eens beschikken over een retinascherm met een afmeting van 4 inch. De verwachtingen op dit moment zijn dat dit toestel pas in september op de markt zal verschijnen. Wilt u de <a href=”http://www.iphone5skopen.org”iPhone 5s kopen? Nog even geduld dus.

Beeldscherm van de iPhone 5s

Het beeldscherm van de iPhone 5S zal 4 inch in doorsnee worden. Het scherm bestaat uit een retinadisplay, waardoor er geen pixels te onderscheiden zouden zijn voor het menselijke oog. Hierdoor wordt de beeldkwaliteit aanzienlijk verbeterd.

Kleuren

Tegenwoordig is het zeer populair om felle kleuren telefoons te hebben. Apple speelt daar ook op in door de iPhone 5S leverbaar te maken in verschillende kleuren, waardoor de consument de mogelijkheid heeft om te kiezen. Daarnaast is de iPhone 5S natuurlijk ook uit te breiden met een persoonlijke beschermcover.

Specificaties

De iPhone 5S heeft iets betere specificaties dan haar voorganger de iPhone 5. Zo zal de processor een stuk sneller zijn. Daarnaast zal de iPhone 5S volgens de geruchten gaan beschikken over een 12 megapixel camera aan de achterzijde van het toestel waarmee prachtige foto’s gemaakt kunnen worden.

iOS

Een ander punt waarop de iPhone 5S behoorlijk zal verschillen van haar voorganger is de software. Tenminste, als we de geruchten mogen geloven. Er is sprake van een compleet vernieuwde versie van het besturingssysteem van Apple, iOS. Hierdoor zullen de meeste applicaties een stuk sneller werken en zal navigeren door het toestel ook een stuk eenvoudiger worden. Het is nog even afwachten hoe de nieuwe software van de iPhone 5S precies vormgegeven zal worden, want er is nog niet heel veel over bekend. Wat wel zeker is is dat de iPhone 5S weer een toptoestel zal zijn van Apple, waar vele mensen blij mee zullen zijn. Voor diegenen met een wat beperkter budget is er natuurlijk altijd nog de mogelijkheid om de iPhone 5 aan te schaffen, want het is te verwachten dat de prijs daarvan zal gaan dalen zodra haar opvolger uitgebracht wordt.

(471)

The following two tabs change content below.

RBOnline

Laatste berichten van RBOnline (toon alles)