De nieuwe Nokia Lumia 930

De nieuwe Nokia Lumia 930 draait als één van de eerste smartphones op het nieuwe Windows Phone 8.1. Windows Phone 8.1 beschikt over een zeer heldere en prettige interface en is eenvoudig in gebruik. Daarnaast is de interface eenvoudig te customizen, waardoor je de Lumia 930 een persoonlijke touch kunt geven. Zo is er bijvoorbeeld een nieuwe functie, waarmee je een eigen foto kunt plaatsen als achtergrond (achter de applicaties). Dit is een simpele, maar welkome toevoeging, aangezien de beginschermen van de smartphones uit de Lumia- serie erg veel op elkaar leken. Nu komt daar dus verandering in. Op de website Lumia930 vind je meer informatie over de Nokia Lumia 930.

Het nieuwe Windows Phone 8.1 beschikt daarnaast over enkele andere nieuwe functionaliteiten, maar lijkt verder toch erg veel op de eerdere besturingssystemen van Nokia. Dit is geen enkel probleem, omdat wat goed is; goed moet blijven. Toch kun je jezelf afvragen waarom Nokia geen drastische verandering doorvoert aan het besturingssysteem, waardoor de Nokia Lumia 930 compleet anders aan zal voelen. Het besturingssysteem heeft veel weg van Android, maar dit hoeft geen belemmering te zijn. Sterker nog, het is juist wel prettig wanneer je van een Android toestel overstapt naar de Lumia 930. Het zal direct vertrouwd voelen.

De Nokia Lumia 930 is het nieuwste vlaggenschip van Nokia en is het nieuwe paradepaardje in de bekende Lumia-serie. Het toestel is verkrijgbaar in verschillende levendige kleuren, waaronder oranje en groen, maar is bijvoorbeeld ook verkrijgbaar in zwart en wit. Wil je de Lumia 930 kopen, dan kun je kiezen voor een los toestel of voor een Lumia 930 in combinatie met abonnement, wat veruit de meest gebruikte oplossing is. Het toestel is los al verkrijgbaar voor een prijs rond de 450 euro. In combinatie met een abonnement is de Lumia 930 in veel gevallen gratis te verkrijgen. Aangezien het toestel bij alle Nederlandse telecom providers beschikbaar is, is het raadzaam om de prijzen goed met elkaar te vergelijken.

(361)

The following two tabs change content below.

RBOnline

Laatste berichten van RBOnline (toon alles)