Kwetsbaarheid van de iPhone 5

De iPhone 5 is eind 2012 uitgekomen en was op dat moment het absolute vlaggeschip van alle smartphones. De kwaliteit van het scherm was prachtig, dezelfde eenvoudige bediening als we eerder van de iPhones gewend waren en de snelheid wat natuurlijk super. Er zijn wereldwijd alle vele miljoenen iPhone 5 telefoons verkocht maar al snel werd duidelijk dat deze telefoon wat minpunten heeft.

De antenne zit aan de binnenkant van de telefoon maar gaf regelmatig problemen wanneer men aan het bellen was. De verbinding was slecht en viel soms weg. De oplossing was volgens Apple heel eenvoudig, een iPhone 5 hoesje. Deze zorgde er voor dat je hand niet op de antenne lag en hierdoor het bereik goed bleef. Bij de volgende serie die geproduceerd werd hadden ze dit foutje verholpen en was het hoesje niet meer direct nodig hoewel dit natuurlijk wel een prima bescherming aan je telefoon geeft.

Als laatste probleem heeft de iPhone dat de achterkant van de telefoon snel krassen krijgt. Je hoeft je telefoon maar langs iets scherps te halen en er zit al een klein krasje op. Hoewel dit niets aan de kwaliteit van het bellen doet is het wel zonde voor je mooie telefoon. De oplossing hiervoor is gewoon een hoesje of een iPhone 5 screenprotector. Het lijkt alsof deze screenprotector alleen maar voor de voorkant van je telefoon is, maar voor de iPhone 5 zijn er ook screenprotectors voor de achterkant van je telefoon. Doordat de telefoon aan beide kanten helemaal plat en glad zijn is hier eenvoudig een screenprotector op te plakken zonder dat je er iets van ziet. Je telefoon krijgt echter een prima bescherming tegen krassen.

Ondanks bovengenoemde problemen van de iPhone 5 die eenvoudig zijn te voorkomen en op te lossen is de iPhone 5 één van de beste telefoons die ooit zijn gemaakt en zet Apple de trend prachtig door met dit soort mooie speeltjes.

(477)

The following two tabs change content below.

screenprotectors

Laatste berichten van screenprotectors (toon alles)