Nieuwe versie Samsung Galaxy S3 naar Nederland

Samsung Galaxy S3 Neo binnenkort verkrijgbaar

Het geweldige succes van de Samsung Galaxy S3 gaat naar alle waarschijnlijkheid een vervolg krijgen. Zoals het er nu naar uit ziet verschijnt er een Samsung Galaxy S3 Neo op de markt, die in ieder geval al geplaatst is op de website van Samsung.

Samsung zal met de lancering van de Samsung Galaxy S3 Neo willen inhaken op het geweldige succes van de samsung galaxy s3 tot nu toe. Ondanks dat het toestel al meer dan 2 jaar verkrijgbaar is in Nederland is de populariteit van het toestel nog steeds ongekend hoog.

Samsung mag dan al wel twee nieuwe toestellen in de S-lijn gepresenteerd hebben in de vorm van de Galaxy s4 en de Galaxy S5, de Galaxy S3 blijft met name door zijn strakke prijs/kwaliteit verhouding gretig aftrek vinden onder de consumenten.

Samsung Galaxy S3 Neo broer Galaxy S3

Zoals het er nu naar uit ziet zal de Samsung Galaxy S3 Neo lichtelijk veranderen ten opzichte van zijn voorganger, de Samsung Galaxy S3. Samsung wil blijven profiteren van de populariteit van de Galaxy S3 en heeft alleen updates in huis voor het geheugen en een sneller werkend besturingssysteem. Het werkgeheugen zou vermoedelijk van 1GB naar 1,5GB RAM gaan, terwijl ook de processor een update krijgt.

Samsung Galaxy S3: ijzersterke prijs kwaliteit verhouding

Dat de Samsung Galaxy S3 nog steeds zo ongekend populair is bij de consument heeft het toestel met name te danken aan zijn ijzersterke specificaties in combinatie met een zeer gunstige prijsstelling. Het toestel mag dan al wel 2 jaar oud zijn, de specificaties zijn nog steeds van deze tijd, terwijl de prijs in die 2 jaar al wel flink gedaald is.

Het toestel vind met name gretig aftrek onder de wat jongere consument die financieel gezien nog niet dusdanig veel te makken heeft. Een galaxy s3 abonnement sluit je al af vanaf slechts €15,00 per maand waarbij mobiel internet ook nog eens inbegrepen is.

Wanneer de nieuwe Samsung Galaxy S3 Neo leverbaar is in Nederland is nog de vraag. Wel heeft Samsung het toestel al opgenomen op haar website wat betekent dat introductie niet heel lang meer op zich laat wachten.

(343)

The following two tabs change content below.

telecomweetjes

Laatste berichten van telecomweetjes (toon alles)