Actieve vakanties voor jongeren – zomervakantie 2013

Op tijd beginnen met het zoeken van een leuke zomervakantie heeft een aantal voordelen, maar het allerbelangrijkste is dat je je al snel kunt verheugen op een leuke vakantie, ook al duurt het nog een tijdje voor je daadwerkelijk gaat. Ook bij Simi Reizen zijn we alweer druk bezig met alle zomerkampen voor jongeren van 2013. Zo voegen we weer een aantal nieuwe actieve vakanties en nieuwe locaties toe aan ons al bestaande aanbod. Nieuw in 2013 zijn actieve vakanties naar Kroatie bijvoorbeeld, waar je kunt genieten van een heerlijke actieve strandvakantie. Een afwisselende zomervakantie voor jongeren van verschillende leeftijden. Vanaf onze camping direct aan het strand onderneem je leuke activiteiten zoals raften en canyoning, bezoeken we de wereldberoemde plitvice meren e maken we een boottocht langs de vele eilanden voor de kust van Kroatie. Een jongerenreis om nooit te vergeten!

Ook nieuw in ons aanbod is onze actieve jongerenvakantie naar de Italiaanse Dolomieten. Met de nadruk op bergsport, wandelen en actie, zorgen we ook hier voor een fantastische jongerenvakantie vanaf een gezellige camping. Natuurlijk zorgen we dat je ook daar uit kunt gaan en ergens wat kunt eten als je dat wilt.

In 2013 organiseren we ook een actieve vakantie voor jongeren naar Guillestre in Zuid-Frankrijk. Dit prachtige stadje in de Franse Alpen biedt alles wat je zoekt in een zomervakantie. Het is er vaak mooi weer, je kunt er van alles doen en we hebben een top programma samen kunnen stellen.

De actieve vakanties van Simi Reizen zijn afwisselend, zitten boordevol actie en zijn volledig verzorgd. Geen vreemde verrassingen met allerhande bijbetalingen en toeslagen dus, maar een eerlijke prijs voor een volledige zomervakantie.

Natuurlijk zijn onze survivalkampen en outdoorvakanties in Slovenie en Oostenrijk ook in 2013 gewoon weer te vinden op onze site. Nieuw is onze speciale actieve jongerenreis naar Tsjechie. Tijdens deze 8-daagse geheel verzorgde jongerenreis voor jongeren tussen 12-15 en 16-19 jaar oud, bezoeken we natuurlijk Praag, maar hebben daarnaast een pittig activiteiten-programma voor je samengesteld. We reizen avontuurlijk naar Tsjechie met de trein en een veerpont!

 

(403)

The following two tabs change content below.

simireizen

Laatste berichten van simireizen (toon alles)