Eindhoven Airport groeit uit zijn voegen

Eindhoven Airport heeft de laatste jaren een enorme groei meegemaakt. Was het eerst een regionale luchthaven inmiddels is het gegroeid tot een volwassen luchthaven waar veel Nederlanders komen om de vlucht te pakken naar hun reisbestemming. Sterker nog niet alleen Nederlanders, ook Belgen en Duitsland weten Eindhoven Airport te vinden.

De meeste reizigers komen met de auto naar Eindhoven. Al deze auto’s moeten ook een plek hebben. En het liefst zo dicht mogelijk bij de terminal. Is hier wel plaats voor?

Parkeren bij Eindhoven Airport

Eindhoven Airport beheert zelf P1 t/m P6. P1 en P2 is bedoeld voor kort parkeren. Deze parkeerplekken zijn flink prijzig. Desondanks staan deze parkeerplekken altijd vol. Voor lang parkeren zijn deze parkeerplekken ongeschikt, gezien de hoge prijzen en de beperkte tijd dat een auto daar mag staan.

Lang parkeren Eindhoven Airport

Wat is dan de beste optie als je lang wilt parkeren op Eindhoven Airport? Dit is afhankelijk van vele factoren. Zo is de eerste vraag, wil je je auto dichtbij de Airport hebben te staan of ver weg en hoeveel geld heb je daarvoor over? P6 is een eindje lopen van de vertrekhal, daar staat tegenover dat je minder betaalt dan P3. Ook zijn er een aantal parkeeraanbieders die niet verbonden zijn met het bedrijf Eindhoven Airport. De bedrijven bezitten parkeerplekken op de industrieterrein waar het vliegveld gelegen is. De parkeerplekken zijn op korte afstand van de luchthaven. De parkeerplekken zijn over het algemeen goedkoper dan P1 t/m P6.

Prijzen vergelijken parkeren Eindhoven Airport

Wil je prijzen de prijzen vergelijken neem dan een kijkje op de website van http://parkereneindhoven-airport.nl/ . Zij hebben prijsafspraken gemaakt met de verschillende parkeeraanbieders. Door scherp te onderhandelen hebben zij goede deals voorjou er uitgehaald. Daarbij kun je ook meteen je parkeerplek reserveren. Dit is wel zo’n fijne gedachte, aangezien Einhoven Airport uit zijn voegen groeit.

(448)

The following two tabs change content below.

Nocurenopay

Laatste berichten van Nocurenopay (toon alles)