Gulpen, parel van Zuid-Limburg met een sfeervol vakantiehuis

Gulpen ligt in het hart van het Zuid-Limbugse driestellenlandschap. Minder toeristisch dan Valkenburg en tot van alle gemakken voorzien. Het heeft een winkelcentrum met supermarkten, Hema, Blokker, enz. en vele terrassen, eetcafĂ©s, betere – maar betaalbare restaurants, een Italiaan, een Griek, e.a.
In en rondom Gulpen is veel te beleven. De meeste mensen komen er om te wandelen of te fietsen door het heuvelland met zijn schilderachtige dorpjes. Maar voor de kinderen is er ook veel te doen.
Zo heeft Gulpen zelf zijn subtropisch zwemparadijs Mosaqua en een klimhal. Op 15 km afstand ligt Vaals met zijn labyrint en uitkijktoren op het drielandenpunt. Bezoek het Gaiapark en Mondo Verde te Kerkrade, Nederlands mooiste dierenpark. Op steenworpafstand van het centrum van Gulpen ligt een monumentaal pand: het Mergelhuis. Het is een sfeervol vakantiehuis voor 5 personen, dat een waardering heeft van 8,4 op de beoordelingssite Zoover. Het heeft riante living met een open haard en een eigen tuin op het zuiden met barbecue. Het ligt vlak bij dat centrum van Gulpen en toch ook vlak bij de uitvalswegen voor wandelingen en fietstochten (je kunt in Gulpen – elektrische – fietsen huren).
Kortom: voor een leuk weekend of vakantieweekje in Zuid-Limburg komt u naar Gulpen.

(383)

The following two tabs change content below.

abenedic

Laatste berichten van abenedic (toon alles)