Goedkope citytrips zijn eindelijk mogelijk!

In de afgelopen drie jaar heb ik zo’n twintig Amerikaanse steden bezocht, omdat ik dol ben op citytrips. Ik vind het heerlijk om de cultuur van een nieuwe stad in me op te nemen en te kijken wat de leukste plekjes van die stad zijn. Dat wordt echter al heel snel een heel dure hobby. De vliegtickets zijn vaak duur, goede en goedkope hotels zijn moeilijk te vinden en dan heb ik het nog niet eens over eten en drinken. Gelukkig heb ik voor de vliegtickets nu een oplossing gevonden: goedkope-vliegtickets.nl. Zij vergelijken een groot aantal vliegmaatschappijen en zoeken zo voor jou de goedkoopste vliegtickets.

Omdat ik Amerika wel een beetje gezien heb, ben ik van plan om deze zomer mijn citytrips te beperken tot Europa. De eerste stad die ik wil gaan bezoeken is Madrid. Ik heb al heel veel gehoord over deze hoofdstad van Spanje, dus ik ben erg benieuwd of de verhalen die ik gehoord heb kloppen met de werkelijkheid. We gaan het zien daar! Ik wil in ieder geval het Prado Museum, het befaamde stadhuis en de paleizen bekijken. Voor de rest laat ik me lekker verrassen door de stad, ik denk niet dat ik me snel zal gaan vervelen daar.

Nadat ik in Madrid ben geweest vlieg ik door naar Barcelona. In Barcelona blijf ik maar kort, dus ik zal me moeten beperken tot het bekijken van de belangrijkste attracties. Zo ga ik dus de Sagrada Familia van dichtbij bekijken en natuurlijk de Spaanse Arc de Triomf. Ik weet dat het maar een kort bezoek is, maar je hoort zoveel over Barcelona dat ik vond dat ik daar toch op zijn minst één keer geweest moest zijn.

De laatste stad die ik op mijn eerste reis van deze zomer aan ga doen is Rome. In Rome kan ik gelukkig anderhalve week blijven, maar waarschijnlijk is dat nog steeds lang niet genoeg om alles te zien wat ik daar wil gaan zien. De eerste paar dagen ga ik zoveel mogelijk bezienswaardigheden bij langs. Zo ga ik naar Vaticaanstad, het Pantheon, de Trevifontein, het Palazzo della Farnesina, het Colosseum, het Forum Romanum, en nog heel veel meer. Nadat ik wel klaar ben met de bezienswaardigheden hang ik nog een paar dagen rond in Rome. Wanneer het tijd is om weer te vertrekken zoek ik via goedkope-vliegtickets.nl weer een goedkoop ticket terug naar huis. Goed geregeld!

(385)

The following two tabs change content below.

Janinee

Laatste berichten van Janinee (toon alles)