Wat moet je gezien hebben in Zeeland?

Ga je een paar dagen, een weekend of een weekendje weg naar Zeeland? Dan zijn er zeker een aantal bezienswaardigheden die je gezien moet hebben. Zeker moet mooi weer is het puur genieten in Zeeland. De mooie stranden, de lange kustlijn en de prachtige natuur komen dan goed tot zijn recht. Dit maakt Zeeland dan ook goed geschikt voor een leuke fiets- of wandelvakantie. Er zijn veel wandel- en fietsroutes in de provincie die zeker de moeite waard zijn om een keer te doen.

Als je op vakantie gaat naar Zeeland en je houdt er van om te fietsen of te wandelen moet je zeker de wandel- en fietsroutes uitproberen. Je komt dan langs de mooiste plekken en je zult genieten van de prachtige natuur. Op de fiets kun je makkelijk vanaf het ene dorpje naar het andere dorpje. Je kunt dan op de fiets veel dingen zien.

Andere dingen die je gezien moet hebben zijn onder andere de Stormvloedkering, het gezellige Goes, Middelburg, Vlissingen, Kamperland en Domburg of één van de andere leuke, typische dorpjes. Er is hier veel cultuur en vooral ook gezellig. In Domburg is er elke week een gezellige weekmarkt waar je allerlei typische Zeeuwse dingen kunt kopen, zoals mosselen en vis.

De boulevard van Vlissingen is ook zeker de moeite waard om te bezoeken. Hier komen de boten vlak langs en er is hier altijd wel wat te beleven. Ook de stranden van Zeeland zijn erg mooi en groot. Het Banjaardstrand bij Kamperland is ook dit jaar weer verkozen tot het schoonste strand van Nederland.

(605)

The following two tabs change content below.

Robert V

Laatste berichten van Robert V (toon alles)