De meest bekende zonnebril: Ray-Ban Aviator!

Het ontstaan van de Ray-Ban Aviator gaat terug naar 1937. In 1937 is Ray-Ban in Italie opgericht om zonnebrillen te maken voor piloten. Deze brillen moesten de ogen van de piloten beschermen als zij vlogen. Hierdoor ontwikkelde Ray-Ban een zonnebril die sterk van materiaal was en ogen beschermden tegen de schadelijk UV-straling van de zon.

Na verloop van tijd kreeg de bevolking meer tijd en ook zij wilden een zonnebril die hun ogen tegen de zon zouden beschermen. In die tijd gingen de mensen ook meer verdienen en was er ruimte om een luxe product te kopen. Zij wilden een bril die hun ogen deden beschermen maar wouden ook een zonnebril die er mooi uitzag. Ray-Ban had een ontwerp, namelijk de Aviator, die iedereen erg aansprak. Mensen zagen voorheen enkel piloten met zo’n zonnebril. Maar wanneer mensen die piloten met zonnebril zagen dachten ze dat ze naar filmsterren keken. Ze vonden het model zo geweldig dat zij dit model ook wouden dragen.

Tot op de dag van vandaag is de Aviator nog steeds het populairste zonnebril model, ook wel bekend als de piloten zonnebril. Uit de tijd van de jaren 50 en 60 is er nog een bekend model van Ray-Ban die nu nog steeds heel erg populair is, namelijk de Ray-Ban Clubmaster. Dit zijn de 2 modellen die iedereen wel kent. Ze worden vaak gebruikt in modeshows en in tv-reclames.

Een factoor van het succes van deze 2 modellen is de kwaliteit die het model heeft. Deze zonnebrillen zijn tijdloos qua mode maar hebben ook de kwaliteit die nodig is om er jaren mee te doen. Het metaal en de sterke schanieren zorgen ervoor dat de bril tegen een stootje kan. Zelfs wanneer u hem meerdere keren laat vallen zal de zonnebril niet zomaar kapot gaan.

Daarom zijn deze 2 modellen de succesvolste modellen van Ray-Ban. En dit zullen ze ook blijven, voor de komende jaren komen er weer nieuwe kleurtjes uit. Maar het model zal het zelfde blijven.

(409)

The following two tabs change content below.

FuvaEyewear

Laatste berichten van FuvaEyewear (toon alles)