Flightcase wielen en zwenkwielen, wat is het verschil?

Flightcase wielen en zwenkwielen

Flightcase wielen of zwenkwielen? De wielen lijken hetzelfde… maar wat is het verschil?

Flightcase wielen en zwenkwielen lijken qua uiterlijk heel erg op elkaar. Toch zijn er degelijk verschillen. Ook belangrijke verschillen die een flightcase wiel totaal anders maken dan een zwenkwiel.

Verplaatsen met zwenkwielen

Welk wiel je ook gebruikt, voor het verplaatsen is het eenvoudig een doel. Dat is een onhandelbare last eenvoudig naar een andere plek rijden. Dit lijkt je met beide wielen en is ook zeker het doel. Naast de gewone wielen zijn er ook het zwenkwiel met rem en zijn er veel verschillende maten beschikbaar. Hier veranderd er weinig in de eigenschappen van de wielen. Toch is er een groot verschil

Anders dan een zwenkwiel

Al hoe wel er zwenkwielen voor handen zijn met trp banden die de ergste klappen opvangen zijn flightcase wielen er voor om zeker alle schokken op te vangen en zo de apparatuur te beschermen tegen schokken en trillingen. Het grootste verschil in deze twee wielen is dan ook de band. Het zwenkwiel met rubberband zal niet zoveel opvangen als het zachte rubber van de flightcase wielen. Daarnaast kan een zwenkwiel vaak meer gewicht dragen. Als zijn 150 Kg voor een flightcase wiel geen probleem.

Flightcase wielen online bestellen

Er zijn diverse webwinkels die je de mogelijkheid geven om online te bestellen. Het nadeel is wel dat veel websites geen goede product omschrijving hebben wat er op neer komt dat het last te bepalen is of je het goede wiel hebt. Let hierbij ook op het totale gewicht wat de band mag dragen en of deze gelagerde wielen heeft. Is dit het geval dan kun je gerust de wielen aanschaffen en zul je jaren lang plezier hier van hebben. Na het lezen van dit artikel weet je ook zeker dat je het juiste wiel aanschaft en zo je producten beschermen kunt.

(569)

The following two tabs change content below.

martijn

Laatste berichten van martijn (toon alles)