Foto vergroten met innovatieve techniek

In vakantieperioden of bij mooie momenten worden vaak foto’s gemaakt om het moment vast te leggen. Gedurende de vakantie worden tal van foto’s gemaakt van velerlei omgevingen welke men heeft bezocht. Pas bij thuiskomst wordt duidelijk welke foto’s er echt uitspringen, omdat men met de intrede van de digitale camera foto na foto maakt. Wanneer de beste foto is uitgekozen wordt deze vaak uitvergroot om aan de muur te kunnen ophangen. In het verleden werd dit veelal op canvas afgedrukt. Maar vanaf heden is er een nieuwe techniek beschikbaar, namelijk foto vergroten op Xpozer.

De eerste belangrijke reden om over te stappen van canvas naar Xpozer is de details welke zichtbaar worden bij het afdrukken van een foto op Xpozer. Het afdrukken op canvas haalt de scherpte uit de foto’s, waardoor details minder goed zichtbaar worden. Xpozer is een minder poreus en strakker materiaal, waardoor je op een stijlvolle manier je foto tot leven kunt laten komen.

Daarnaast heb je bij het afdrukken van een foto op canvas niet de mogelijkheid tot het wisselen van de foto. Met Xpozer kun je wel eenvoudig de foto wisselen, zonder beschadigingen achter te laten op het framewerk. Het komt namelijk nogal eens voor dat men raakt uitgekeken op de foto welke is uitvergroot, dan wel een nog mooiere foto heeft gemaakt om deze te vervangen voor de huidige foto. Met Xpozer kun je in korte tijd dus een geheel nieuwe sfeer creëren, net waar je op dat moment naar op zoek bent.

Ten slotte wordt een foto uitvergroot op Xpozer niet omringd door een dikke rand (lijst) welke de aandacht van de foto haalt. Xpozer is een flinterdunne wijze van het uitvergroten van je foto welke, doordat het enkele centimeters van de muur hangt, een prachtige dieptewerking met zich meebrengt. De focus blijft op deze wijze dus enkel op je foto liggen.

Maak ook eens kennis met het vergroten foto op Xpozer. Je zult eenvoudigweg verstelt staan van de voordelen welke het biedt ten opzichte van het vergroten van foto’s op canvas.

 

(486)

The following two tabs change content below.

uitvergroten

Laatste berichten van uitvergroten (toon alles)