Grote of kleine borsten? Draag altijd een sport-bh dit voorkomt weefselbeschadiging

Het dragen van een sport-bh tijdens het sporten is voor iedereen belangrijk, ongeacht de grootte van de borsten.

triumph-triumph-tri-action-workout-n-witHet dragen van een goed zittende sport-bh is voor iedere vrouw belangrijk. Dit om weefselbeschadiging, klachten en pijn tegen te gaan. Ieder type en maat borsten verdienen de juiste steun, ook en misschien wel juist tijdens het sporten.

Een goed zittende sport-bh hoor je tijdens het sporten niet of nauwelijks te voelen. Dit zorgt voor de comfort in combinatie met de juiste steun. Natuurlijk mag het duidelijk zijn dat een zwaardere borst meer ondersteuning nodig heeft dan een A-cup, maar bij alle type borsten geldt dat ze bestaan uit vet en weefsel en de borsten bevattn geen eigen spieren die deze op hun plaats zullen houden. Borsten klein of groot zijn gevoelig voor schokken.

Verschillen tussen een sport-bh en een gewone bh

  • De stof van een sport-bh zorgt voor een optimale vochtregulatie. Deze stof laat de huid ademen en voert transpirantievocht af tijdens het sporten. Bij het dragen van een sport-bh zal je, je dus niet vochtig gaan voelen.
  • De sport-bh biedt meer bewegingsvrijheid en laat je ook zonder belemmering diep ademhalen tijds het sporten. De sport-bh zal niet gaan knellen.
  • Haakjes en sluitingen zijn bij de sport-bh door stof afgedekt, dit voorkomt irritatie.
  • de sport-bh is voorzien van een brede goed aansluitende onderband, hierdoor zal de sport-bh niet omhoog kruipen.
  • De sport-bh is voorzien van brede schouderbanden, de druk banden zorgen voor een goede drukverdeling en verdeling van het gewicht.

Bij Like Lingerie kun je slagen voor de best zittende sport-bh. Bij Like Lingerie hebben we de sport-bh van het merk Triumph in twee verschillende kleuren. Zowel in het zwart als in het wit. Deze sport-bh is van super fijne stof gemaakt. Door de goede kwaliteit zal de sport-bh voor lange tijd meegaan.

Tot ziens!

LikeLingerie.nl

 

(497)

The following two tabs change content below.

likelingerie