Kare Design, nu ook in Nederland!

Kare Design, al tijden een must have in het buitenland maar nu verovert dit gewaagde merk zich ook in de Nederlandse interieur branche!

Wat is de missie van Kare Design?

Entertainment! Geïnspireerd door trends in de mode en ontwikkelingen in inrichtingsconcepten de lifestyle bedrijf zet de toon voor een stijlvolle en leuke home decor van Sao Paulo naar Wenen. De regie-aanwijzingen voor het bereiken van de typische, opvallende KARE look zijn “uit te lokken, fascineren en te stimuleren”.

Het bedrijf handelsmerk grootstedelijke ambiance heeft zich gevestigd als een trend barometer, en de stijl schepper wereldwijd. Voor tweederde van het jaar reist CEO Jürgen Reiter de wereld over, pratend met trendscouts en het ontdekken van jonge ontwerpers. Ongeveer twee derde van de KARE assortiment is geheel of gedeeltelijk ontworpen door de eigen creatieve talenten.

“Shameless sinds 1981”
Terwijl ze nog studenten waren  vestigden Reiter en Schönhofen hun eerste winkel in de wijk Maxvorstadt in München.

Een onconventioneel familiebedrijf.
Reiter en Schönhofen schrijven de ononderbroken groei van hun bedrijf meer dan 31 jaar om de inzet van hun personeel. Meer dan een op de 10 werknemers werk al meer dan 10 jaar voor het bedrijf. Tevens doet Kare veel aan de ontwikkeling van studenten in hun bedrijven. Maar liefst 10% van de circa 350 personen is student.

Wereldwijd

Langzaam aan verover Kare Design de hele wereld. In talloze vakbladen zijn nu ontwerpen te zien van dit sprekende merk, Nederland kan daardoor niet achterblijven! Een grote webshop in Nederland heeft het merk ook opgepikt en boekt nu grote successen op de Nederlandse markt. Wilt u ook een Kare Design artikel in huis? Kijk dan eens op Decofeelings.nl

 

(482)

The following two tabs change content below.

gerard

Laatste berichten van gerard (toon alles)