HappyBee Korting – voor de allerleukste kinderkleding

HappyBee is een kinderkledingwinkel waar je terecht kunt voor de leukste kleding voor de allerkleinsten. Je vindt er hele kleine maten voor prematuren en de grootste kindermaat : 176. Het aanbod is erg groot en divers, voor jongens en meisjes maar er is ook genoeg unisex kleding te koop. Met merken dit het ook wel snor bij HappyBee: Bomba, Lief Lifestyle, Cakewalk, Geisha, Esprit, Supertrash Girls en ga zo maar door. Merkkleding is meestal wel een stuk duurder dan kleding zonder labeltje maar gelukkig hoeft Merkkleding vanaf nu niet altijd duurder te zijn door de komst van internet kortingen.

Couponmama is het perfecte voorbeeld van een website waar je een heel overzicht kunt vinden van kortingscodes voor kinderen, moeders, baby’s en zwangerschap. HappyBee heeft ook regelmatig geldige kortingscodes waarmee je veel voordeel kunt besparen. De kortingscodes worden dan via Couponmama aangeboden. Momenteel kun je bijvoorbeeld 10% korting bij HappyBee krijgen door je in te schrijven op de nieuwsbrief. Nadat je de inschrijving via je mail hebt bevestigd ontvang je automatisch een persoonlijke code waarmee je 10% korting ontvangt! Zo eenvoudig kan korting krijgen zijn.

HappyBee is geopend sinds december 2008 en vanaf de eerste dag enorm gegroeid. Bij HappyBee krijg je naast goede kwaliteit kinderkleding ook een goede service en betrouwbaarheid. Omdat het leven tegenwoordig nogal wat tijd kost: werk, school, kinderen halen en brengen, boodschappen doen, koken etc. is het wel zo prettig om kinderkleding online te bestellen en te laten bezorgen op de plek waar het jou uitkomt.

 

(532)

The following two tabs change content below.

stylediscount

Laatste berichten van stylediscount (toon alles)