Wat wordt hip in 2014?

De winter seizoen is afgelopen, de laarzen sale is voorbij en we zijn nog maar begin maart, maar de lente is al volop begonnen. Afgelopen winter waren shabbies ongekend populair. Zij staan bekend om hun warme laarzen zonder hakken. Ook Uggs waren weer veel in het straatbeeld te zien. Toch waren ze minder populair dan afgelopen jaren. Een reden zou kunnen zijn dat de Ugg door de ongekende warme winter populariteit heeft ingeleverd. Vele vrouwen zullen benieuwd zijn, wat wordt komend winter populair wordt op het gebied van laarzen.

Overknee laarzen

Eind 2000 waren ze ongekend populair, de overknee boots daarna hebben we een tijdje niet meer van deze type schoenen gehoord. Toch denken wij dat de populariteit een enorme hoge vlucht zal nemen. Maar waarom? En wat zijn overknee laarzen precies? Deze laatste vraag zal ik eerst beantwoorden. Overknee laarzen, zijn laarzen die over de knie vallen. Je hele onderbeen en een kleine gedeelte van je bovenbeen is bedekt. Door de grote van deze laarzen hebben ze een enorme prominente plek in je kledingoutfit. De overknee boots zijn er in goedkope soorten, deze hebben dan wel vaak nepleer. Ook heb je duurder overknee boots. De prijzen daarvan kunnen snel oplopen naar 350 euro.

Overkneeboots worden in de winter van 2014 en 2015 populair volgens ons aangezien er een trend is naar warmere schoenen. Zeker gezien de slechte winter van afgelopen jaar. Ook topmoddelen in koudere oorden zien we met regelmaat weer met overknee laarzen lopen. Deze modellen lopen dan vaak met overknee laarzen en een mooie rok en een fijne casual shirt. Toch zijn er nog vele mooie combinaties te bedenken met deze mooie schoenen. De laarzen zijn er in vele soorten en maten grote merken als Celine en Chanel hebben een mooie overknee boots lijn voor ons in petto aankomende winter.

Waar kun je overknee boots kopen?

bij overkneelaarzen-shop kun je alle merken in verschillende prijsklassen vinden. Ook voor de sale ben je bij deze winkel op de goede plek. Wil je de nieuwste trend zien, dan sowieso naar overkneelaarzen-shop.nl. Wil je toch nog even wachten? Geen probleem, over 5 maanden kun je ons ook nog vinden op het internet, geniet eerst nog maar even lekker van de zon!

(646)

The following two tabs change content below.

overkneelaarzen

Laatste berichten van overkneelaarzen (toon alles)