Bankstel schoonmaken of reinigen

Wanneer men even niet oplet tijdens het eten en drinken of de kinderen uit het oog verliest, bestaat de kans dat er snel een vlek op de bankstel, hoekbank of chaise longue zit. Bankstellen, hoekbanken of chaise longuen worden gemaakt van verschillende soorten stoffen en moeten dan ook middels verschillende manieren schoon gemaakt of gereinigd worden. Voor leren, stoffen en velours bankstel, hoekbank of chaise longueen hebben wij voor u hieronder in het kort de schoonmaak oplossingen uitgewerkt. Mits ze natuurlijk op de juiste manier uitgevoerd worden.

van Meesters reinigingsadvies: Stoffen bankstel, hoekbank of chaise longue
Om een stoffen bankstel, hoekbank of chaise longue weer schoon te krijgen moet je deze eerst inspuiten met een ontvetter om dan met een spons en water de grote vlekken van bijvoorbeeld eten te verwijderen. Vervolgens met een handdoek de vlekken eraf wrijven en laten drogen maar niet fohnen.

Als een huisdier zoals een kat of hond urine vlekken heeft gemaakt op een stoffen bankstel, hoekbank of chaise longue, kan je deze verwijderen door eerst zoveel mogelijk op te nemen met een keukenrol. Behandel de urinevlek daarna met een sopje van biotex en maak de schoongemaakte vlek weer droog met een schone handdoek. Spray als laatste een verdunde azijn oplossing op de urinevlek maar men kan ook de urinevlek verwijderaar van hg gebruiken.

Haren van huisdier zoals een kat of honden op een bankstel, hoekbank of chaise longue zijn gemakkelijk te verwijderen middels een rubberen zeem of door plakband met de kleefrand aan de buitenkant, over je hand te doen. Hiermee een aantal keer over de bankstel, hoekbank of chaise longue trekken en het haar zal zich naar 1 punt verzamelen of rollen en de haren blijven aan het plakband plakken.

Vlekken uit een stoffen bankstel, hoekbank of chaise longue zijn gemakkelijk te verwijderen door er haarspray op te spuiten. Veeg meteen daarna met een schone doek de haarspray weer weg. Dit vergt alleen wel precizie werk.

van Meesters reinigingsadvies: Lederen bankstel, hoekbank of chaise longue
Als er ballpoint inkt strepen op de bankstel, hoekbank of chaise longue zitten, zijn deze te verwijderen door met een witte doek met 70% alcohol de vlek te behandelen. Deze alcohol kan men gewoon kopen bij de kruidvat.

Een leren bankstel, hoekbank of chaise longue is goed schoon te maken door deze in te smeren met uierzalf. Dit even laten intrekken en met eenj schone katoenen doek goed nawrijven.

Met babyolie is een leren bankstel, hoekbank of chaise longue ook goed schoon te maken. Doe dit op een doek en wrijf het op de bankstel, hoekbank of chaise longue. Even goed laten intrekken en daarna weer opboenen met een schone handdoek.

Een veilige manier om leer schoon te krijgen is het behandelen met wolwasmiddel. Daarna even afspoelen met water en droogmaken. Als laatste nog even invetten.

Haren van de huisdier zoals een kat of honden op een leren bankstel, hoekbank of chaise longue kan je verwijderen door eerst met een natte hand over de bankstel, hoekbank of chaise longue te gaan. Daarna alleen nog even met een stofzuiger erover.

Vlekken uit leren bankstel, hoekbank of chaise longueen zijn goed te verwijderen door ze met een sopje van water en groene zeep te behandelen. Hardnekkige vlekken gaan er het beste uit met pure groene zeep en een spons. Daarna nog wel even nadeppen met een vochtige doek. Men kan ook de leer reiniger van hg gebruiken.
van Meesters reinigingsadvies: velours bankstel, hoekbank of chaise longue
Een velours bankstel, hoekbank of chaise longue kan goed schoon gemaakt worden middels shampoo. Dit zonder water op de vlek aanbrengen en met een vochtige doek op de vlek wrijven. Als laatste met een keukenrol de vochtige plek weer opnemen.

Ballpoint inkt strepen op een velours bankstel, hoekbank of chaise longuestel kan je met (koffie)melk en een schone doek verwijderen. De melk op een doek doen en de inktvlek goed uit wrijven.

Onze Scherpe Tarieven Voor Meubel Reinigen
Wij garanderen een resultaat van 98% tot 100% dat uw meubelen weer schoon, vlekkenvrij en fris zijn na onze behandeling. Onze tarieven voor particulieren en zakelijke klanten zijn all-in tarieven.

Dit betekent voor u inclusief:
Materialen, Arbeidsloon, Voorrijkosten, Reiniging Zijkant, Reiniging Voorkant, Reiniging Achterkant, Reiniging Armleuningen, Reiniging Hoofdleuningen en BTW!

Voor het laten reinigen van gestoffeerde meubels heeft van Meesters voor u een stappenplan opgesteld.

1. Wij inspecteren het gestoffeerde meubel
2. Daar waar nodig worden vlekken voorbehandeld
3. Sproei en diepte reinigen van het gestoffeerde meubel
4. Nacontrole van het gereinigde stoffen meubel en soms is een nieuwe reiniging noodzakelijk voor het beste resultaat
5. Met de klant een laatste inspectie voor goedkeuring

Wij zijn telefonisch bereikbaar:

– maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 21:00 uur
– zaterdag van 09:00 uur tot 17:00 uur

Wij reinigen uw meubels op locatie door heel Nederland en België!!!
Wij reinigen ook ’s avonds, Zaterdag en Zondag!!!

 

Banstel reinigen  Bureaustoelen reinigen

(573)

The following two tabs change content below.

van Meesters

Laatste berichten van van Meesters (toon alles)