Hoe behandel ik leren meubelen?

Leer is niet altijd even makkelijk te behandelen. Het is kwetsbaar en kan bij een verkeerde behandeling beschadigd raken. Zorg dus altijd dat u de behandeling van leer altijd juist uitvoert. Bij een juiste behandeling hoort ook een juist product om het leer mee te behandelen, bijvoorbeeld Old Saddle Wax. Deze speciale wax is voornamelijk te gebruiken op schapenleer. Dit soort leer komt vaak voor op meubelen. Door wat Saddle Wax op een doekje te smeren en deze door licht te wrijven over het te behandelen leer, zullen beschadigingen zoals krasjes verdwijnen. Ook de kleur van het leer oogt frisser. Deze speciale Old Saddle was is te verkrijgen bij onderhouders.nl in veel verschillende kleuren.

Deze was is niet alleen te gebruiken op meubelen, maar kan ook buitenshuis gebruikt worden. Wat dacht u bijvoorbeeld van het leer op uw autostoelen. Vooral dit leer verkleurt snel doordat er veel schadelijke uv-straling op uw bekleding schijnt. Hierdoor verkleurt de leren autobekleding vrij snel. Met behulp van de Saddle Was kunt u weer kleur terugkrijgen op de stoelen van uw auto. Na het inwrijven van de was zullen de stoelen er niet alleen beter uit zien, maar zullen deze ook beschermd zijn tegen uv-straling en andere kleine beschadigingen. Zorg voor de behandeling met onze was dat u het leer licht afneemt met een heel licht vochtige zeem. Dit voorkomt dat het leer te nat wordt en dat u het leer niet verder beschadigt. Alleen als het leer goed schoongemaakt is voordat u de was aanbrengt, heeft Old Saddle wax het optimale effect op de autobekleding.

Onderhouders.nl biedt niet alleen maar deze was, maar nog veel meer verschillende soort was. Deze andere producten zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld het beschermen van hout, zoals vloeren. ook voor oppervlaktes die geverfd zijn hebben een bescherming nodig met speciale producten.

Voor deze en andere producten en meer informatie kunt u terecht op www.onderhouders.nl

(361)

The following two tabs change content below.

onderhouders

Laatste berichten van onderhouders (toon alles)