Hoe leg je laminaat?

Veel mensen hebben tegenwoordig laminaat, het is makkelijk schoon te houden en neer te leggen. Laminaat leggen is tegenwoordig gemakkelijk door de klik laminaat. Als je van plan bent om zelf laminaat te leggen heb je wel het één en ander nodig denk bijvoorbeeld aan een hamer, een rolmaat, een zaag en een leg set.

Klik laminaat is makkelijk neer te leggen, alleen niet elke kamer is even groot, dus hou je altijd stukjes over van het laminaat waarmee je niet uitkomt of wat niet past. Dit kan je misschien wel gebruiken voor andere delen van de kamer maar het komt vaak voor dat dit niet hoeft. Dan hou je dus laminaat over waar je niks aan hebt. Dit is natuurlijk zonde dus probeer niet al te veel te verspillen. Voordat je laminaat gaat leggen moet je wel zorgen dat je een goede isolerende ondergrond hebt, je kan altijd aan gespecialiseerde mensen vragen wat het beste bij je huis past.

Als je gaat beginnen met het leggen van laminaat moet je eerst zorgen dat de kamer op temperatuur is. Hou altijd ongeveer 1cm over tussen het laminaat en de muren zo geef je het laminaat na de aanleg de ruimte om wat uit te zetten. U kunt het laminaat ook laten leggen door parketteurs, hun werk is namelijk om laminaat te leggen. Dit zal waarschijnlijk veel sneller en beter gaan dan als u het zelf doet. Vraag hiervoor wel eerst naar de prijs en de voorwaarden om het laminaat te leggen.

(444)

The following two tabs change content below.

handigeharry

Laatste berichten van handigeharry (toon alles)