Houten keuken

De keuken is een ruimte in de woning die heel veel wordt gebruikt. Het is daarom logisch dat de keuken er mooi uitziet en dat hij lang mee moet gaan. Daarom is de keuze voor hout een goede keuze. Een houten keuken straalt warmte uit en biedt comfort. De prijzen voor een houten keuken liggen wel een stuk hoger dan bij een kunststoffen versie maar hout brengt wel vele voordelen met zich mee.

Voor- en nadelen

Hout heeft vele voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld een kunststof keuken. Een groot voordeel van hout is dat het flexibel is en gemakkelijk te bewerken valt. Mocht er een deuk in zitten of ergens kapot zijn, dan is dat gemakkelijk te repareren. Tevens is hout ook gemakkelijk te bewerken en is het mogelijk om uw keuken een andere kleur te geven. Zo is de keuken over 10 jaar nog steeds mooi. Een nadeel is dat een houten keuken daarin tegen wel duurder is, dit komt omdat alles met de hand wordt gemaakt.

Geheel eigen ontwerp

Is een standaard keuken niks voor u en wilt u liever iets wat u zelf heeft ontworpen? Dan is het zelf ontwerpen van een keuken iets voor u! Hout laat zich gemakkelijk bewerken en een keuken opmaat maken is geen enkel probleem. Het op maat maken van de keuken kan zonder dat het veel met de prijs doet en een extra kastje of plintje is zo gemaakt. Ga van te voren naar een timmerman met uw ideeën voor de ideale keuken en zij bespreken met u wat de mogelijkheden zijn. Als de plannen zijn gemaakt komen de timmermannen naar uw huis om uw droomkeuken op maat te maken. Als de keuken klaar is gaat u genieten van uw eigen ontwerp waar menig mens van op zal kijken.

Bron: Timmerman Nu

(401)

The following two tabs change content below.

jdjonkheer

Laatste berichten van jdjonkheer (toon alles)