Nieuw idee voor in de woonkamer: de Gobelin stijl

Gobelin kussens zijn uniek, de geweven kussens hebben een eigen uitstraling.  De Gobelin stijl is al eeuwenlang populair.  Het woord betekent eigenlijk een wandtapijt en vroeger hadden vooral de elite een wandtapijt. De Gobelin stijl is nu terug en perfect te combineren met effen kussens. Natuurlijk zijn er de echte wandtapijten, maar ook kussens of vloerkleden. De kussens zijn geweven net zoals de wandtapijten van vroeger. De Gobelin kussens geven uw woonkamer een koninklijke sfeer.

Combineer verschillende kussens

Natuurlijk kunt u het zo gek maken als uzelf wil. Maar als u het iets rustigere wil houden, gebruik dan één en dezelfde print of afbeelding in verschillende maten. Bijvoorbeeld een kussen met een afbeelding van een Jack Russell. Hierdoor brengt u toch een uniek en speelse stijl in uw woonkamer, maar houdt u het wat rustiger.

Vorstelijke dieren

De dieren staan centraal bij de Gobelin kussens. Ook is er een jachtthema binnen de collectie. Hierin zijn dieren afgebeeld met een jachtoutfit of prachtige herten als pronkstuk. Het edel dier het paard is ook vaak afgebeeld in koninklijke sferen, een echte aanrader voor de paardenliefhebbers onder ons. Iets anders dan de dieren? De collectie heeft ook boekenkasten als afbeelding voor een echt middeleeuwse en rustige sfeer. Er zijn kleden met de afbeelding van een boekenkast. Deze kleden zijn goed te combineren met de dierenkussens. Uiteraard zijn de kleden net als de kussens geweven.

Gobelin sfeer in de woonkamer

De kussens in Gobelin stijl hebben verschillende afbeeldingen van dieren. Allerlei verschillende dieren: van honden tot paarden en katten tot vossen. De kussens vormen een portret van een dier, die als vorst wordt afgebeeld geheel in stijl met een kader of een pied de poule achtergrond. De kussens zijn er in verschillende maten verkrijgbaar, zodat er voor elke woonkamer een Gobelin kussen is.

  • De tochtkussen Gobelin zijn 90 x 15 x 20 cm groot.
  • De kleine Gobelin kussen zijn 32 x 15 x 32 cm groot.
  • De standaard Gobelin kussen zijn 45 x 15 x 45 cm groot.
  • De half Gobelin kussen zijn 45 x 15 x 31 cm groot.

Naast de vele verschillende formaten kussens, zijn er ook nog verschillende soorten. Zo zijn er kussens die aan beiden kanten een andere bedrukking hebben. Zo heb je met één kussen er eigenlijk twee. Aan de ene kant de voorkant van een dier, zoals een mopshond en aan de andere kant de achterkant.

Bron: Firmatoele.nl

(717)

The following two tabs change content below.

Laatste berichten van Marit (toon alles)