Goedkoop graszoden kopen

Het voorjaar is weer begonnen. De zon schijnt, alle planten komen weer in bloei en er wordt veer volop geklust in de tuin. Is jouw gazon ook aan verbetering toe? Dan is het voorjaar een ideale tijd om graszoden te gaan leggen. In onderstaand artikel geven wij een aantal tips waar je op moet letten tijdens het kopen van de graszoden. Door goed onderstaande tips te volgen kun je vele malen goedkoper de graszoden kopen.

Graszoden kopen bij tuincentra of groen woonwarenhuizen zijn duur

Graszoden kopen bij tuincentra als de praxis, tuinland of karwei is geen verstandige keuze. Ten eerste omdat de graszoden duur zijn. De graszoden zijn momenteel bij de tuinland 2,29 euro per m2 graszoden en bij de praxis voor 2,50 per m2 graszoden. Dit in tegenstelling tot graszodenkwekers, zij bieden de graszoden voor 1,50 per m2 aan. De graszoden bij graszodenkwekers zijn dus vele malen goedkoper. Maar niet alleen scheelt het in de prijs, ook in kwaliteit zit verschil.

De kwaliteit van de graszoden is vele malen beter bij de graszodenteler dan graszoden van groen woonwarenhuizen als de praxis, tuinland of karwei. Waarom? De graszoden bij tuincentra liggen vaak al enige tijd in de winkel. De kwaliteit van de graszoden gaat erg snel achteruit nadat ze van het land zijn afgestoken. De graszoden bij de graszodenteler komen daarentegen direct van het land. Je krijgt dus verse graszoden.

Conclusie

Graszoden kopen bij de graszodenteler is vele malen goedkoper en biedt ook nog eens een betere kwaliteit. De graszoden bij de groen woonwarenhuizen zijn automatisch duurder omdat deze de graszoden ook bij de graszodenteler vandaan halen. Daarnaast bieden de graszodentelers een betere kwaliteit. De graszoden komen namelijk direct van het land. Je krijgt dus stevige groene graszoden voor een scherpe prijs.

(834)

The following two tabs change content below.

marijezuiden

Laatste berichten van marijezuiden (toon alles)