Richt je kantoor praktisch en stijlvol in

Een praktisch en stijlvol ingericht kantoor zorgt voor een prettige werkomgeving en een hoge arbeidsproductiviteit. Om uw kantoor zo praktisch mogelijk in te richten moet u zich allereerst de vraag stellen wat u belangrijk vindt qua werkruimte en overzichtelijkheid. Zo is het belangrijk om genoeg werkruimte te hebben zodat u overzicht houdt. Een gemiddelde afmeting van een bureau is 160x80cm. Afhankelijk van uw wensen kunt u ook kiezen voor een afmeting van 180x80cm of een hoekbureau. Uiteraard kunt u ook een aanbouw plaatsen aan uw bureau voor extra werkruimte.

Ruim het kantoor op
Zorg ervoor dat u genoeg archiefkasten plaatst, zodat u alles netjes kunt opbergen. Veel gebruikte kasten zijn voorbeeld een roldeurkast of draaideurkast. Voor kleinere kantoren is een roldeurkast aan te raden omdat u dan geen openslaande deuren heeft. Een roldeurkast kunt u open laten staan omdat de deuren in de kast zelf verdwijnen. Om uw  dossiers op te bergen kunt u gebruik maken van een hangmappenkast / dossierkast. Dit is een kast speciaal bedoeld voor het opbergen van uw dossiers. Per lade kunt u dan circa 60 hangmappen (A4 of A4 folio) archiveren. Ook bij de thuiswerkplek is het belangrijk dat je een aparte archiefkast hebt waar je alle werkgerelateerde zaken in kunt opbergen.

Samenvattend kun je stellen dat het belangrijk is om je werkplek opgeruimd te houden. Dit zorgt voor rust in je hoofd en daarnaast zorgt het ervoor dat u snel de dingen kunt vinden die u nodig heeft.

(507)

The following two tabs change content below.

Archiefkast

Laatste berichten van Archiefkast (toon alles)