Verkeersregelaars inhuren – Cratos

Cratos levert verkeersregelaars in heel Nederland, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Cratos biedt bovendien de zekerheid dat een verkeersregelaar binnen enkele uren op de gewenste locatie kan zijn. Dit is prettig aangezien het niet altijd te vooraf bekend is wanneer u een verkeersregelaar nodig heeft. Een verkeersongeluk kan zich elk moment voordoen en Cratos weet dit.  Een verkeersregelaar van Cratos komt vrijwel altijd met de auto. Dit heeft als voordeel dat hij snel op de bestemming kan zijn en de auto ook gebruikt kan worden voor het blokkeren van een straat of voor opslag voor hulpmiddelen.

Cratos is in Nederland het adres voor het inhuren van verkeersregelaars. Bij Cratos hebben de verkeersregelaars allemaal een landelijke aanstellingspas, dit omdat al de verkeersregelaars een cursus bevoegd verkeersregelaar hebben gevolgd.

De verkeersregelaars van Cratos kunnen voor veel gelegenheden ingezet worden. Veel voorkomende situaties waar een verkeersregelaar voor wordt ingehuurd zijn: festivals, wegwerkzaamheden en of omleidingen van verkeer, defecte stoplichten en bij verkeersongevallen.

Voorafgaand aan de oproep van verkeersregelaars bij een festival en of evenement worden zij goed ingelicht over het desbetreffende evenement. Het ene evenement is het ander niet dus een goede voorbereiding is het halve werk. Bij evenementen gaat het voornamelijk over het goed laten doorstromen van het verkeer. Omdat men meestal in grote getallen met de auto komt is dit een grote klus. Cratos bereidt zijn verkeersregelaars altijd goed voor zodat u zich daar geen zorgen meer over hoeft te maken. Bij uw zoektocht naar verkeersregelaars bent u bij Cratos aan het juiste adres.

Denkt u er over na om Cratos in te schakelen voor het regelen van verkeersregelaars voor uw evenement? Dan kunt u zich vanaf nu volledig richten op het evenement zelf want Cratos neemt al deze taken op zich. Cratos analyseert hoe het evenement er precies uit komt te zien en bepaald op basis hiervan de hoeveelheid verkeersregelaars dat ingezet moet worden en bereidt ze dusdanig voor dat ze op alles voorbereid zijn.

http://www.cratosverkeersregelaars.nl

(494)

The following two tabs change content below.

Cratos-verkeersregelaars

Laatste berichten van Cratos-verkeersregelaars (toon alles)