Een wandlamp kopen: drie belangrijke tips

Een wandlamp is een lamp die je tegen een wand op kunt hangen. De lamp is niet alleen praktisch, maar werkt ook echt sfeerverhogend. Zeker als je de lamp niet te hoog zet en subtiel licht laat schijnen, brengt de wandlamp sfeer en gezelligheid in huis. Wil jij een wandlamp kopen, maar weet je niet zo goed waar je op moet letten bij het doen van deze aankoop? Gebruik dan de tips in dit artikel om de beste wandlamp aan te schaffen.

Tip 1: denk aan de stijl van de lamp
Ieder interieur heeft een bepaalde stijl. Heb je een interieur met een klassieke stijl? Investeer dan in een wandlamp die deze stijl ook heeft. Heb je een interieur met een industriële stijl? Dan kies je voor een industriële wandlamp. Door de stijl van de wandlamp te matchen met de stijl van jouw interieur, wordt je inrichting een echte eenheid.

Tip 2: bepaal hoe opvallend de wandlamp moet zijn
Sommige wandlampen vallen erg op, terwijl andere wandlampen wat minder opvallend zijn en vooral praktische doelen moeten dienen. Wil je een wandlamp als een van de eyecatchers van jouw interieur, dan zoek je de lamp hierop uit. Wil je juist dat de wandlamp niet opvalt, maar precies op de juiste manier in de rest van je inrichting valt? Dan neem je een wat minder opvallende lamp in de stijl van jouw inrichting.

Tip 3: let op de felheid van het licht van de lamp
Moet jouw wandlamp vooral praktisch zijn? Dan neem je een lamp die lekker fel kan schijnen. Wil je dit juist niet, maar wil je een lamp die wat subtieler schijnt en echt sfeer geeft aan je interieur? Let dan goed op dat je een wandlamp koopt die niet te fel licht geeft.

(10)

The following two tabs change content below.

marloes83

Laatste berichten van marloes83 (toon alles)