Dwars door de regen met waterdichte tassen

Osprey tas

Doorheen het jaar regent het in Nederland best veel: dat is een feit. Behoorlijk vervelend om alles droog te houden, maar uiteindelijk gaat dat nog wel vrij goed. Een ander verhaal wordt het wanneer je ervoor kiest om een outdooravontuur te beleven. Dan is niet alleen de regen een echte vijand, maar bijvoorbeeld ook het water van een wilde rivier. Trek je naar het buitenland om daar te gaan hiken of de natuur te ontdekken? Dan kan je daar gelijk ook regenbuien ontdekken die we hier niet gewoon zijn. De oplossing? Waterdichte tassen!

De hulp van de waterdichte zak

Gelukkig is de technologie ver genoeg gevorderd om voor al deze situaties een handige oplossing aan te bieden. Een oplossing die je helpt om al jouw spullen kurkdroog te houden in zelfs de meest wilde en waanzinnige omstandigheden. Met waterdichte tassen bescherm je jouw spullen, kleding en elektronica tijdens elk outdooravontuur. Of je nu gaat backpacken, een lange trektocht maakt of jezelf het water op doet wagen maakt niet uit. Opspattend water en harde regenval maken geen kans meer. Bovendien zijn de meeste zakken van vandaag de dag ontzettend licht en compact. Het moet dan ook wel enigszins praktisch blijven om de waterdichte tassen in kwestie mee te nemen.

Hoe werkt het?

Uiteraard zijn de waterdichte tassen gemaakt van waterafstotend materiaal. Het echte geheim van deze waterdichte tassen zit hem echter in de roltop- en ziplocksluitingen. Om praktische redenen is het wel zo handig dat ook een waterdichte tas uit verschillende compartimenten bestaat waardoor je bepaalde spullen gescheiden kunt houden tijdens de avonturen. Dit was vroeger een probleem, maar is sinds de ontwikkeling van deze roltop- en ziplocksluitingen compleet van de baan. De huidige generatie waterdichte tassen is zelfs in staat om een bui midden in het regenseizoen van een willekeurig Aziatisch land te overleven.

(84)

The following two tabs change content below.

marloes83

Laatste berichten van marloes83 (toon alles)