Pinautomaat huren voor uw beurs of evenement

Komt u dit bekend voor? U staat in de winkel om af te rekenen maar desbetreffende aanbieder biedt u niet de mogelijkheid om uw aankoop te laten pinnen. Cash geld heeft u al tijden niet meer bij u en licht gefrustreerd verdwijnt u naar de concurrent. Voor consumenten is dit vervelend en de ondernemer mist er veel omzet door. Een pinautomaat huren had in dit geval een win-win situatie opgeleverd.

Toepassingen pinautomaat huren
Een pinautomaat is ideaal voor evenementen (festivals), beurzen (Negenmaandenbeurs, Huishoudbeurs etc.), winkels (wanneer uw huidige systeem stuk is en u met spoed een automaat nodig heeft), taxicentrales, verenigingen, etc. Consumenten verwachten steeds vaker dat ze kunnen pinnen. Als ondernemer doet u er goed aan hier gehoor aan te geven.

Tarieven pinautomaat huren
Het huren van een pinautomaat hoeft helemaal niet duur te zijn. Zo huurt u al een pinautomaat voor iets meer dan een tientje per dag voor bijvoorbeeld een beurs of evenement. Wanneer u constant gebruik wilt maken van de mogelijkheid om te pinnen is een pinautomaat leasen de meest voordelige optie. Dit kan al vanaf een paar tientjes per maand, inclusief alle service.

Huren in plaats van kopen
Het huren of leasen van een pinautomaat is vaak goedkoper dan een pinautomaat kopen. Want het blijft niet bij alleen de aanschaf. Veel ondernemers houden er geen rekening mee dat er ook een bankcontract en/of GPRS-abonnement moet worden afgesloten. Dit zijn maandelijks terugkerende kosten die, wanneer u een pinautomaat huurt, vaak al bij de maandprijs zitten inbegrepen.

(574)

The following two tabs change content below.

wereldje

Laatste berichten van wereldje (toon alles)