Foto op hout afdrukken? Weg met canvas.

Op gebied van fotografie en print zijn de mogelijkheden tegenwoordig eindeloos. U kunt kiezen voor een foto in een fotolijst of bijvoorbeeld een foto op canvas. Bekende voorbeelden die iedereen kent. Maar wat dacht u van een foto op hout?

Foto op hout
Een foto op hout afdrukken is niet nieuw meer, echter hebben relatief weinig mensen er werkelijk kaas van gegeten. Weinig mensen hebben een foto op hout aan de muur hangen. Terwijl de pracht van een foto op hout niet te beschrijven zo mooi is!

Soorten foto op hout
Een foto op hout kan op verschillende soorten hout worden geprint. Zo zijn er aanbieders die uw foto op hout printen op (whitewash) vurenhout, larikshout, ayoushout en zelfs op steigerhout. Iedere soort hout heeft zijn voor- en nadelen en prijsklasse. Alle soorten hout hebben een bepaalde werking nadat de foto op hout is geprint. Dit maakt iedere print op hout werkelijk uniek. Geen print is hetzelfde!

Mogelijkheden foto op hout
Werkelijk iedere foto op hout is een optie. Denk bijvoorbeeld aan uw trouwfoto of een foto van uw kinderen, gezin, auto, huisdier, huis etc. Echt alles is mogelijk. Naast foto’s is het uiteraard ook mogelijk om afbeeldingen op hout te printen.

Veel mensen zijn een beetje uitgekeken op canvas. Verras uw partner of vrienden eens met wat unieks; printen op hout wordt dé trend van 2013.

(595)

The following two tabs change content below.

wereldje

Laatste berichten van wereldje (toon alles)