Depodog-al 15 jaar effectief tegen hondenpoep

Depodog, de oplossing voor een schone buurt!

 

U kent het wel, even let u niet op waar u loopt en opeens  stapt u  in een hondendrol. De irritatie is dan ook groot, zo groot dat het ergernis nummer 1 is onder de Nederlandse bevolking. Helms milieutechniek heeft hier de perfecte oplossing voor. Het idee is simpel maar doeltreffend; de gemeente zet op diverse plekken een ‘Depodog’ neer waar de hondenbezitters een zakje uit kunnen halen. Wanneer hun hond ontlast kunnen zij dit weer opruimen door het zakje als een soort van handschoen te gebruiken. Wanneer het baasje een gevuld zakje kwijt wil kan hij deze deponeren in een Depodog.

Wat wil Depodog hiermee bereiken? Een van de doelen die Depodog hiermee wil bereiken is het terugdringen van de overlast veroorzaakt door hondenpoep. Al 15 jaar is Helms milieutechniek een begrip met de door hun ontwikkelde Depodog. Inmiddels maken al meer dan 240 gemeentes gebruik van de Depodog!

De Depodog wordt veelal door de gemeente gefinancierd en ook wekelijks geleegd. Voor verdere informatie kunt u eens een kijkje nemen op de website van Depodog. Ook hebben ze een webshop, waar veel gerelateerde producten te bestellen zijn, zowel voor bedrijven als gemeentes en particulieren.

http://www.depodog.nl

(465)

The following two tabs change content below.

Herman

Laatste berichten van Herman (toon alles)