Op zoek naar een exclusief bedrijfsuitje?

Lemsteraak Zeilen is leuk voor iedereen!
De lemsteraak is een schip dat 2 eeuwen geleden gebruikt werd voor onder andere vistransport. Het schip was hier erg geschikt voor door de hoge snelheden die haalbaar waren. Al snel ontdekte men dat het schip ook uitermate geschikt was voor pleziervaart. Tot op de dag van vandaag worden de Lemsteraken gebruikt voor pleziervaart. De schepen werden uitgebouwd tot luxueuze jachten die door hun lage diepgang op veel wateren kunnen varen. De schepen zijn er in allerlei formaten, met een capaciteit van 2 tot 20 personen! Vanbinnen zijn de zeilschepen luxe en stijlvol ingericht.
De groene Draeck is een bekend voorbeeld. Het schip van onze koningin werd in 1957 vervaardigd en ligt momenteel in de haven van Muiden.
Door de reputatie die de lemsteraak door de jaren heeft vergaard is het een unieke ervaring om met deze schepen te varen. Om dit stukje geschiedenis en cultuur te behouden is de stichting Lemsteraak in het leven geroepen. Zij bieden hun Lemsteraken aan voor bedrijfsuitjes, in een exclusieve formule. Alles wordt voor u verzorgd, u hoeft alleen maar zelf uw gasten uit te nodigen! Door bedrijfsuitjes te organiseren is het mogelijk de Lemsteraken in optimale staat te houden. Daarnaast is het een feit dat u geniet van een schitterend dagje uit op het water, ideaal om uw band met uw medewerkers en/of relaties te vergroten. Bij de stichting Lemsteraak is het zelfs mogelijk om te overnachten op een van de Lemsteraken.

Kijk voor meer informatie op hun website: http://Lemsteraak.org

(451)

The following two tabs change content below.

Herman

Laatste berichten van Herman (toon alles)